Ed Rallidae piedāvā dziesmas «Paliksim šeit» video

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Mūziķis Edvards Grieze, kurš ar savu jauno skatuves vārdu Ed Rallidae piedalās „Supernovas” konkursā, prezentē mūzikas video oriģinālkompozīcijai „Paliksim šeit”.

Jau ziņots, ka Ed Rallidae piedalīsies konkursā "LTV Supernova 2018" ar Aminatas Savadogo sarakstītu dziesmu, kura tiks nodota klausītāju uzmanībai nākamā gada sākumā.

Paralēli gatavojoties konkursam "LTV Supernova 2018", mūziķis aktīvi strādā pie saviem skaņdarbiem.

"Paliksim šeit"' vēstījums ir mūziķa skatījums par situāciju Latvijā saistībā ar iedzīvotāju aktīvo emigrāciju uz ārzemēm stabilitātes meklējumos.

"Esmu uzaudzis, klausoties ikdienas vidē, gan redzot medijos, cik ļoti mūsdienu jaunatnē tiek zemapziņā iekodēts, ka mums ir jāpamet šī valsts. Pats vairākkārt uzstājoties ārzemju latviešiem Anglijā, Somijā un Vācijā, esmu saklausījis viņu sāpi par to, ka piespiedu kārtā ir jāpamet valsts, bet sirds vēl mīt dzimtenē - Latvijā. Tādēļ dziesmas pamatvēstījums ir kā aicinājums palikt šeit, nepieļaut to, ka dzimtenes vārds uzpeld tikai kādās vēstures lapās," - tā Ed Rallidae.

Ieraksts un mūzikas video tapis ar Ventspils pilsētas Domes finansiālo atbalstu projekta „Ventspils pilsētas jauniešu brīvā laika pavadīšanas un aktīvas atpūtas veicināšanas projektu finansēšanas konkursa” ietvaros. Dziesmu producēja Ruslans Kuksinovičs (Rassell) un māsterēja Rodions Gordins. Video režija ir paša dziesmas autora Edvarda Griezes (Ed Rallidae) ideju lidojums. Operatora un montāžas darbus veica Kaspars Kambars.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti