Dziesminieks Imants Daksis aicina uz koncertu kinoteātrī

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Sestdien, 28. decembrī, kinoteātrī "Kino Bize" norisināsies akustisks Imanta Dakša svētku koncerts, medijus informē mūziķa pārstāvji. Imants Daksis “Kino Bizē” laikā starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu uzstāsies ceturto gadu pēc kārtas, un šoreiz pirms koncerta ir plānots nodemonstrēt arī divus mūzikas videoklipus.

Kinoteātrī ir 45 amfiteātra tipa sēdvietas, pieklusināts apgaismojums un laba akustika. Koncerta organizatori uzsver – tas ļaus iegrimt mūziķa performancē un noskaņoties jaunajam gadam.

Ziemassvētkos Imants Daksis arī publicē dziesmu par patiesu mīlestību, ko izvēlamies radīt un dot neatkarīgi no tā, vai ir, no kā ņemt.

Imants Daksis pazīstams kā unikāls dziesminieks ar ekspresīvu uzstāšanās manieri un vokāla daudzveidību, kura sacerēto dziesmu skaits mērāms vairākos simtos. Viņš ir bijis vairāku muzikālo projektu dalībnieks, bet kopš 2004. gada pārsvarā uzstājas kā solomākslinieks. Mūziķa dziesmu skanējums variē starp folku, post-punk, psihedēlisko roku un romantiskām balādēm.

Daksis ir izdevis septiņus albumus, un šobrīd notiekot darbs pie jaunākā albuma "Vientuļās revolūcijas", kuru caurstrāvos tautas mūzikas instrumenti un kara tematika.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti