Rīta Panorāma

Izcilu kamermūziķu koncerts "Veltījums Latvijai"

Rīta Panorāma

Ar filmu "Trillium" 13. novembrī atklās Latvijas kods filmu ciklu

Chris Noah videoklipa "Fall trough" pirmizrāde

Dziesmai «Fall Through» publisko videoklipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Pēc jaunā singla „Fall Through” prezentācijas septembrī mūziķis Chris Noah jeb Krists Indrišonoks veltījis laiku dziesmas videoklipa sagatavošanai. Pirmizrādes diena ir šodien – LTV „Rīta Panorāmā” šorīt pastāstīja Chris Noah un videoklipa autors un operators Pēteris Vīksna.

„Dziesmas galvenais motīvs, protams, ir mīlestība un stāsts par to, cik ātri mainās apstākļi, vide un sajūtas. Brīžiem šķiet, ka viss ir ideāli, lieliski, bet nākamajā brīdi saproti, ka varbūt tā ir ilūzija, tad nākas to izdzīvot jeb „izkrist cauri”,” par dziesmas saturu stāsta mūziķis.

Pēteris Vīksna sacīja, ka lielākā daļa klipa filmēta Rīgā, kaut gan daudzas vietas šķiet neatpazīstamas, tās ir izvēlētas simboliski. Veidojot dziesmas videoklipu, autori centušies neturēties pie klišejām, taču saglabāt video atbilstoši dziesmas žanram, vienlaicīgi ļaujot skatītājiem radīt savas interpretācijas par redzēto. Vērā ņemts arī fakts, ka šis ir dziedātāja pirmais video, tādēļ viens no uzdevumiem bijis iepazīstināt auditoriju ar galveno varoni.

Chris Noah priecājas, ka dziesma guvusi atzinību arī ārvalstu klausītāju vidē: Krista jaunais singls, kura dziesmai izveidots video klips - “Fall Through” -, ir iekļauts prestižā listē youtube.com, kas klausīta jau vairāk kā 800 000 reižu . 

 

Dziesma tapusi kopā ar britu ierakstu producentu Kristoferu Harris (Kristofer Harris), kurš 2018.gada maijā viesojās Latvijā, lai ar mākslinieku ierakstītu trīs singlu kopumu. Mūzikas video tapis, pateicoties zīmola “Spirits & Wine” atbalstam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti