Rīta Panorāma

Intervija ar VID ģenerāldirektori Ilzi Cīruli

Rīta Panorāma

09.01 Laika zinas

Intervija ar dziedātāju The Ludvig

Dziedātājs The Ludvig publisko dziesmas «The Stars Collide» videoversiju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Dziedātājs The Ludvig (Jēkabs Ludvigs Kalmanis) publiskojis pagājušajā vasarā tapušās dziesmas „The Stars Collide” videoversiju. Jaunās dziesmas autors ir The Ludvig; to producējis Jānis Ķirsis. Dziesmas videoversiju veidojis režisors Ritvars Bluka.

The Ludvig. The Stars Collide
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Kā stāsta dziedātājs, dziesma „The Stars Collide” ir veltījums viņa tētim, un tās galvenais vēstījums ir stāsts par apņemšanos. „Tuvojoties Jaunajam gadam, mēs ikviens kaut ko apņemamies un sev apsolām. Piemēram, mana Jaunā gada apņemšanās ir būt uzcītīgākam mācībās,” saka The Ludvig.

Savukārt par videoklipa parādīšanās laiku dziedātājs saka: „Savu pirmo videoklipu „I’m in Love with You” plašākai publikai atrādīju pagājušā gada Zvaigznes dienā. Tā kā ir pagājis gads, un atkal tuvojas Zvaigznes diena, kas iekrīt 6.janvārī, nolēmu, ka ir īstais laiks jaunā video publiskošanai.”

Pirmā dziesma, ar ko The Ludvig ļoti veiksmīgi sevi pieteica 2017.gada sākumā, bija „I’m in Love with You”. Ar šo dziesmu viņš startēja arī dziesmu konkursā „Supernova”, izcīnot godpilno 2.vietu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti