Rīta Panorāma

Statistiskie tautieši - unikāls Latvijas iedzīvotāju portrets 100 cilvēkstāstos

Rīta Panorāma

Iedzīvotāji tiek aicināti ziedot tēju trūkumā nonākušo ģimeņu atbalstam

Četros ašķirīgos koncertos dziedātājs Igo svinēs 40 gadus uz skatuves

Dziedātājs Igo četros atšķirīgos koncertos svinēs 40 gadus uz skatuves

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

40 gadus uz skatuves novembrī svinēs dziedātājs Igo. Viņš nākamnedēļ ieplānojis vairākus koncertus, četrus vakarus pēc kārtas no 21.novembra uzstājoties mūzikas namā "Daile". Tajos ir gaidāma mūzika no dažādiem sadarbības projektiem un koncertprogrammām, arī video projekcijas un paša Igo eseju lasījumi un grafikas darbu izstāde.

Mūziķis Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" stāstīja, ka, noslēdzoties četriem vakara koncertiem, 24.novembrī sekos mūzikas nakts. "Bagātīga, nopietna, ar daudz interesantiem viesiem," stāstīja Igo.

No 21. līdz 24. novembrim Igo izpildīs četras dažādas koncertprogrammas - "Uguns", "Zeme", "Ūdens" un "Ieelpots". Koncertu sērijas noslēgumā 24.novembrī Igo uz vienu nakti atjaunos savu leģendāro Liepājas mūzikas klubu "u.t.t", liecina organizatoru sniegtā informācija.

Šajos koncertos Igo kāps uz skatuves kopā ar tādiem mūziķiem kā Mārtiņš Brauns, Valts Pūce, Jānis Strazds, Aivars Hermanis, Jānis Lūsēns, Uldis Marhilēvičs, Ieva Kerēvica un citiem. 

Igo klāstīja, ka 40 gadi uz skatuves bijuši jautri, aizrautīgi, dažkārt grūti, bet vienmēr interesanti. "Ja tas tā nebūtu, tad gluži vienkārši manis tur nebūtu. Ne 20, ne 10, ne 40 gadus."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti