Dziedātājs Aivo Oskis aicina mācīties deju soļus un piedalīties videoklipā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Dziedātājam Aivo Oskim top jauna dziesma un tās videoklips, kura tapšanā būs iespēja piedalīties arī interesentiem, kas iemācīsies īpaši radītus deju soļus, medijus informē mūziķa pārstāvji.

Drīzumā Aivo Oskis laidīs klajā jaunu dziesmu “Laiku pa laikam”, un, lai radītu singla videoklipu, Oskis izsludinājis akciju un piedāvā iespēju piedalīties filmēšanā ikvienam, kurš to vēlas. Sadarbībā ar deju studijas “PRO/X” vadītāju, horeogrāfi un režisori Ievu Bitenieci mūziķis aicina iemācīties dejas elementus, kas tiks dejoti “Laiku pa laikam” piedziedājumā.

Tiem, kuri vēlas piedalīties videoklipa filmēšanā, jāiemācās šīs kustības, paveiktais jānofilmē un jāpublicē kādā no saviem sociālo tīklu kontiem – “Instagram”, “Facebook” vai “TikTok”, lietojot mirkļbirku #AivoOskisLaikuPaLaikam. Savu video pieteikumu iespējams sūtīt arī uz e-pasta adresi [email protected].

18. jūlijā Aivo Oskis kopā ar savu radošo komandu izvēlēsies enerģiskākos dejotājus un aicinās uz videoklipa filmēšanu, par to privāti informējot katru dalībnieku.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti