Dziedātāja Sintija Ģēģere un ģitārists Rihards Lībietis izdod dziesmu «Ved mani»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Dziedātāja Sintija Ģēģere kopā ar ģitāristu Rihardu Lībieti laidusi klajā dziesmu “Ved mani”, medijus informē dziedātāja.

Dziesma “Ved mani” ir par “izlaušanos no visa ikdienišķā, tas ir sauciens pēc atelpas. Par iespēju tikt tur, kur neviens vēl nav bijis. Ļauties mirklim, elpot brīvi un aizmirsties,” atzīmē mūziķe. “Līdzīgi kā šo dienu valdošajā satraukumā un neziņā, esam izslāpuši pēc brīvības, miera un iekšējās labsajūtas.”

Sintija Ģēģere ar Rihardu Lībieti sadarbojušies, gatavojot programmu vienam no pagājušās vasaras festivāliem, kā rezultātā tapusi arī šī dziesma. Savukārt dziesmas ieraksts veikts šī gada sākumā, saspēlējoties ar vairākiem mūziķiem.

Dziesma “Ved mani”:

  • Vārdi, melodija, vokāls – Sintija Ģēģere
  • Aranžija, ģitāra – Rihards Lībietis
  • Čells – Erna Daugaviete
  • Bungas – Toms Kagainis
  • Bass – Roberts Rasa
  • Ieraksts, masters – Toms Lisments 
  • Video – Arvis Belovs

Par mūziķiem

Sintija Ģēģere uzstājusies kā dziedātāja dažādās šovprogrammās Latvijā un kaimiņvalstīs. Šobrīd aktīvi darbojas pop, jazz, funk mūzikas žanros kā arī rada savu oriģinālmūziku. Dziedātājai ir plaša pieredze piedaloties koncertprogrammās dažādos grupu sastāvos.

Rihards Lībietis ir jaunās paaudzes mūziķis, ģitārists, kurš regulāri uzstājas ne vien kā akustiskās mūzikas mākslinieks, bet spēlē arī grupās “Pacific K”, “The Originals” un sadarbojas ar citiem mūziķiem. Izdevis vairākus albumus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti