Dziedātāja Patrisha izdevusi dziesmu «Visu un vēl vairāk»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Dziedātāja Patrisha izdevusi dziesmu “Visu un vēl vairāk”, kas ir jau otrais viņas izdotais singls sadarbībā ar mūzikas izdevniecību “Universal Music”. “Visu un vēl vairāk” ir stāsts par pirmo mīlestību, reibinošām dejām un satikšanos, kas paliks atmiņā vienmēr.

Šovasar Patrisha debitēs “Laimas Vaikules Rendezvous” festivālā Jūrmalā, kā arī kāps uz “Summer Sound” festivāla skatuves.

Dziesma “Visu un vēl vairāk” tapusi, sadarbojoties somu, zviedru un latviešu māksliniekiem. Mūzikas autori ir Nelli Milan, Kristine Bogan and Kim W, vārdu autori ir Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča, Rūdolfs Budze, Mikus Fišfelds, Māra Upmane-Holšteine, bet dziesmu producējis Kim W.

 

“Singls “Visu un vēl vairāk” ir dziesma, kas, cerams, kļūs par skaņu celiņu daudziem skaistiem vasaras piedzīvojumiem. Pirmā mīlestība ir tā, kas nereti ir negaidītākā un emocijām bagātākā, par šīm spilgtajām romantiskajām sajūtām arī tapis šis darbs,” stāsta Patrisha.

Dziedājusi jau no mazotnes, piedalījusies vairāk nekā 60 vokālistu konkursos, gūstot godalgas gan Latvijā, gan ārvalstīs, un jau no 15 gadu vecuma uzstājusies ar savu pavadošo sastāvu.

Šī gada februārī Patrisha izdeva pirmo singlu “Es varu būt tā” sadarbībā ar "Universal Music", kas radiostacijās ātri vien kļuva par vienu no spēlētākajām latviešu mūzikas dziesmām, bet "Youtube" vietnē nu skatīts jau vairāk nekā 700 000 reižu.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti