Dziedātāja Marta izdod jaunu dziesmu un videoklipu «Atkal tu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ar savu šī pavasara singlu “Atkal tu” nākusi klajā pašmāju dziedātāja Marta (Marta Grigale). Dziesma radīta sadarbībā ar DJ Rudd un Miku Frišfeldu, un tai tapis arī videoklips, medijus informē mūziķes pārstāvji.

Jaunā singla mūzikas un teksta autori ir Marta, Mikus Frišfelds un DJ Rudd, kurš ir arī dziesmas producents. “Dziesmas tapšana bija viegla un patīkama – bija prieks rakstīt kopā ar Miku un Rūdolfu, attīstot ideju par domām, kas seko ik uz soļa. No sevis un savām jūtām nav iespējams aizbēgt, par to arī ir šīs dziesmas stāsts,” jauno singlu komentē Marta.

Savukārt dziesmas videoklips vienas dienas laikā uzfilmēts Briselē. “Tas bija pamatīgs piedzīvojums! Kādā agrā februāra rītā aizlidojām, bet jau vakarā bijām atpakaļ Rīgā, un es joprojām nesaprotu, kā to visu paspējām tik īsā laika sprīdī,” stāsta mūziķe. “Esmu gandarīta, ka tālais ceļš un pūles sevi attaisnoja, jo atradām vizuāli interesantas filmēšanas lokācijas, kas lieliski piestāv dziesmas sajūtai.” Videoklipa režisors un operators ir Emīls Trauliņš, kurš veidojis arī mūziķes iepriekšējā singla “Tu neesi viss” vizualizācijas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti