Dziedātāja Katō piedāvā videoklipu dziesmai «Plastmasas eglīte»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Dziedātājas Katō pirmajam Ziemassvētku singlam “Plastmasas eglīte” nācis klajā mūzikas videoklips, kurā dziesmas stāstu animācijā pārvērtusi Elīza Muzikante, informēja dziedātājas pārstāvji.

Par sajūtām, dziesmu radot, Katō sacīja: “Ziemassvētku laiku veltu pārdomām. Esmu novērojusi, ka, tuvojoties svētkiem, cilvēkos rodas spriedze. Laiks jāsaplāno tā, lai izdotos apciemot radiniekus, drudžaini atrast dāvanas un, ievērojot senlatviešu tradīcijas, galdā celt divpadsmit dažādus ēdienus. Neatļaušos teikt, ka tas nav nepieciešams, bet, personīgi izvērtējot svētku laikā svarīgo, visbiežāk nonāku pie vērtībām, kas nav atrodamas veikalu plauktos.“

“Mēs Ziemassvētkos vienmēr meklējam lielākās un labākās dāvanas, ar ko iepriecināt tuvākos un pat ne tik tuvos. Patiesībā, jau nākamajam gadam paskrienot, par iepriekšējo svētku gaitu un tajos saņemto nemaz neatcerēsimies. Komerciālajam laikmetam arī par to nevar pārmest. Tā pa īstam, īpaši šogad, mums pietiktu ar iespēju būt kopā ar sev tuvajiem – drošībā, saticībā un varbūt ar ko garšīgu “pie rokas”,” savās pārdomās par svētku laiku dalījās dziesmas producents Kaspars Ansons.

Par mūziķi

Katō ir dziedātāja no Latvijas, kuras pēdējais gads pavadīts radošā daiļradē – tapusi akustiskā versija singlam “Man vairs nav bail”, pašfilmēts videoklips dziesmai “Badastreiks” un sadarbībā ar komponistu Edgaru Mākenu tapusi dziesma “Ej ratā”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti