Rīta Panorāma

Intervija ar Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācijas vadītāju Gustavu Norkārkli

Rīta Panorāma

Intervija ar Bērnu slimnīcas fonda valdes priekšsēdētāju Lieni Dambiņu un Ņikitu Bezborodovu

Intervija ar popmūzikas mākslinieci BŪŪ

Dziedātāja Būū piedāvā jaunu singlu «Sāku no sākuma»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Ar singlu “Sāku no sākuma” pie klausītājiem atgriežas popmūzikas māksliniece Būū jeb Ilze Fārte, informēja mūziķes pārstāvji.

Plašāka publika Būū iepazina, pateicoties singlam “Siekala”. Jaunais singls, kā atzīmē māksliniece, kura iepriekš darbojās kā dziesmu autore citiem popmūzikas māksliniekiem, ir viņas “izlaušanās no čaulas, kurai ļoti ilgi esmu gatavojusies!”

“Dzīves laikā mums katram ir ļoti daudz šo “mazo sākumu”. Dažreiz tas pat vienas dienas ietvaros, kad ir jānomirst un jāpārdzimst, atmetot savu veco identitāti un ar to saistītos lēmumus, “ par dziesmu “Sāku no sākuma” saka tās autore Būū. Dziesma iezīmē viņas lēmumu par solo karjeras uzsākšanu – ar to saistītajiem priekiem un raizēm.

Dziesmas producents ir Armands Varslavāns, bet miksu/māsteru veicis Andis Ansons. Fonogrammas ierakstu atbalstījusi LaIPA. Dziesmas “Sāku no sākuma”  videoklipa režisore un producente ir Agnese Rozniece kopā ar Zvaigznājs.lv komandu, kas ir vokālistu konkursa “Ghetto faktors” galvenās balvas realizācija. Būū “Ghetto faktors” uzvarēja šīs vasaras sākumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti