Dziedātāja Agnesse izdod singlu «Young»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Dziesma “Young” tapusi, apvienojoties tai pašai komandai, kura strādāja pie Agnesses (Agnese Stengrevics) iepriekšējā singla “Space or Time”. Agnesses dziesmas vārdu līdzautore ir “Grammy” balvas nominante, amerikāniete Kristala Olivere, bet mūzikas autors ir komponists Helvijs Stengrevics, paziņojumā medijiem informē dziedātājas pārstāvji.

Helvijam un Agnessei jau iepriekš tapuši kopīgi skaņdarbi, piemēram, “You Are My World”, kas iekļuva “Supernova 2018” pusfinālā. Šobrīd Helvijs strādā arī pie Agnesses oriģināldziesmas aranžējuma, kas solās nonākt pie klausītājiem jau 2020. gada sākumā.  

Klausoties dziesmas, ko par mīlestību dzied sievietes, nereti sajūtams, ka to stāsti ir līdzīgi. Dziedātāja Agnesse stāsta: “Es vēlējos šo dziesmu radīt pilnīgi atšķirīgu no tām, kādas man bijušas iepriekšējās, kur arī pati esmu izdziedājusi meitenes iemīlēšanās stāstus. Šajā dziesmā vēlējos uzsvērt to, ka nav taču, ko zaudēt! Ja ko vēlies – pamēģini, tikai tā uzzināsi, vai izdosies vai ne. Centos pagriezt situāciju un paraudzīties uz to no otras puses.

Šī nav kārtējā mīlas balāde no sievietes puses. Man šķiet, ka esmu panākusi to, ko ar to gribēju teikt, un pirmais pantiņš vislabāk atspoguļo dziesmas ideju.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti