«Dzelzs vilks» jubilejas koncerttūri noslēdz Londonā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Šonedēļ, 21. oktobrī, rokgrupa “Dzelzs vilks” dosies uz Lielbritāniju, kur tās galvaspilsētā Londonā sniegs apvienības jaudīgāko dziesmu koncertu, noslēdzot grupas ceturtdaļgadsimta daiļrades svinības, ko grupa koncertos atzīmē jau kopš šā gada sākuma.

Šo gadu “Dzelzs vilks” uzsāka, saņemot “Zelta mikrofonu” par labāko rokmūzikas albumu (“Perfekta rītdiena”) un koncertos atzīmējot grupas 25. gadskārtu. Februārī “Dzelzs vilks” pulcēja fanus izpārdotā jubilejas lielkoncertā koncertzālē “Palladium”, kā arī devās jubilejas koncerttūrē Latvijā un Lielbritānijā, bet turpinājumā aizvadīja intensīvu festivālu vasaru, uzstājoties lielākajos vasaras mūzikas festivālos, tostarp pirmoreiz pulcējot tūkstošiem dejojošu fanu uz festivāla “Positivus” lielākās skatuves. 

Grupas ceturtdaļgadsimta jubilejas turneju “Dzelzs vilks” sestdien, 21. oktobrī, noslēgs koncertā Londonā, “Opera Restaurant and Bar”, kur skanēs grupas dziesmu izlase. Dienu pirms koncerta Londonā, 20. oktobrī, “Dzelzs vilks” uzstāsies arī Rīgā, klubā “9. vilnis”.

“Kad pavasarī viesojāmies Apvienotajā Karalistē, Anglijā un Skotijā, mūsu ceļš veda garām tās galvaspilsētai, un tagad varam ar prieku paziņot, ka šoruden "Dzelzs vilka" labākās dziesmas skanēs arī man tik tīkamajā rokenrola citadelē Londonā,” pauž grupas līderis Juris Kaukulis.

Koncertā būs iespējams iegūt grupas “Dzelzs vilks” pieprasīto labāko dziesmu izlasi “Dziesmas pilnmēness naktī. 1/4gadsimta izlase” kā CD, tā vinila izdevumos, kā arī citus “Dzelzs vilka” albumus taustāmā formā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti