«Dzelzs Vilks» izsludina Jura Kaukuļa jubilejas papildkoncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

2020. gada ziemas nogalē un pavasarī grupa “Dzelzs vilks” aicina uz tās solista un dziesmu autora Jura Kaukuļa pusgadsimta dzimšanas dienas koncertiem Latvijas pilsētās. Tā kā jau notikušie un vēl gaidāmie koncerti ir pilnībā izpārdoti, grupa izsludinājusi papildkoncertu Rīgā, 18. aprīlī, mūzikas namā “Daile”, medijus informē grupas pārstāvji.

Šajā februārī “Dzelzs vilks” jau aizvadījis pilnībā izpārdotus koncertus Liepājā, Skrīveros un Valmierā, vēl gaidāmi koncerti Jelgavā, Cēsīs un Rīgā.

“Esam ārkārtīgi pateicīgi un laimīgi par fanu mīlestību, tāpēc, reaģējot uz lielo interesi, esam lēmuši rīkot vēl vienu tikšanos ar “Dzelzs vilka” draugiem – gaidīsim jūs pēcpusdienas papildkoncertā 18. aprīlī, Rīgā, Mūzikas namā “Daile”,” saka grupas solists Juris Kaukulis.

Koncertos skanēs sulīgākās dziesmas no “Dzelzs vilka” dažādiem daiļrades posmiem, tāpat fanus priecēs Jura Kaukuļa radītās populārākās kompozīcijas un pavisam jaunas dziesmas. Koncertos izskanēs arī dziesmas, kas tapušas radošās sadarbībās kopā ar dažādiem māksliniekiem.

“Šīs būs viens no nebeidzamajiem mēģinājumiem noķert dzīvās mūzikas skaņās manu nemierīgo laikmeta sajūtu šajā dzīves posmā – tās radītāji ir arī mani cīņubiedri mūzikā un visi tie ļaudis, kurus laimīgi saucu par klausītājiem. Koncertos ceru viņus satikt – dažādu vecumu, dažādu pārliecību draugus, kuri mīl gan trakulīgi dejot, gan sēdvietās mierīgi klausīties,” par koncertiem saka Juris Kaukulis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti