«Dzelzs vilks» dosies jaunā albuma koncertturnejā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Pēc ilgāka klusuma perioda rokmūzikas ierakstu laukā grupa "Dzelzs vilks" izdevusi jaunu albumu "Perfekta rītdiena" un izziņojusi jaunā albuma koncertturneju, kuras centrālais koncerts gaidāms 19. februārī Rīgā, Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā.

Kā vēstīts, "Dzelzs vilka" jaunajā albumā "Perfekta rītdiena" iekļautas 11 kompozīcijas, kas ieskaņotas ieraksta producenta Ginta Solas ārpilsētas studijā "Eli". Ierakstā piedalījušies "Dzelzs vilka" mūziķi Juris Kaukulis (balss, ģitāras), Kaspars Tobis (sintezatori), Mārcis Judzis (bungas) un Kārlis Alviķis (basģitāra).

"Radot albuma materiālu, viens no mūsu galvenajiem izaicinājumiem bija turpināt pilnveidot un attīstīt to mūzikas novirzienu, ko paši esam radījuši. Bija svarīgi nepadoties apkārtējām ietekmēm, ko piedāvā mūzika pasaulē, bet turpināt savu stāstu un skanējumu," saka Juris Kaukulis.

Jaunā albuma "Perfekta rītdiena" koncertturnejā "Dzelzs vilks" sniegs koncertus Alūksnē 5.decembrī, Vecgulbenē 12.decembrī, Liepājā nākamā gada 6.februārī, Jelgavā 12.februārī, Valmierā 13.februārī un Rīgā 19.februārī. Koncertu skaits vēl tiks papildināts.

"Perfekta rītdiena" ir trīspadsmitais grupas studijas albums. "Dzelzs vilka" iepriekšējais studijas veikums "Dzīvnieks pilsētā" nāca klajā 2011.gadā un saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu kā labākais roka albums.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti