Duets «Signe un Jānis» izdod singlu un videoklipu «Bez vārdiem»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Signe un Jānis Aizupieši Valentīndienā laiž klajā savu trešo singlu un videoklipu ar nosaukumu "Bez vārdiem", medijus informē mūziķu pārstāvji.

“Šī dziesma tika sarakstīta jau pirms vairākiem gadiem, taču oficiāli publiskota tieši tagad. Sapratām, ka par godu mīlestības svētkiem ir laiks arī šai dziesmai parādīties plašākai publikai un ļaut to izdzīvot arī citiem," stāsta Signe.

Mūzikas un vārdu autori ir pats pāris – Signe un Jānis.

Dziesma stāsta par iemīlēšanos jeb pirmajām sajūtām, kuras nav iespējams izteikt vārdos, bet kuras jūt sirds.

“Lai paskaidrotu sajūtas, ne vienmēr ir jāmeklē vārdi. Darīt zināmu otram, cik viņš ir svarīgs un dārgs, var caur skatienu, glāstu, skūpstu vai – mūsu gadījumā – dziesmu,” stāsta Jānis.

“Dziesma atnāca pāris mirkļos, Jānim radot melodiju pie klavierēm, bet dziesmas teksts vēl vienkāršāk – pierakstot tā brīža sajūtas. Dziesma radās pusstundas laikā," autori atceras dziesmas tapšanu.

Dziesmas ierakstā duets piesaistījis vēl divus pieredzējušus un profesionālus mūziķus – perkusionistu Matīsu Uškānu un ģitāristu Armandu Varslavānu. Dziesmas ierakstu un apstrādi veicis mūziķis un producents Armands Varslavāns, ar kuru duets ir sadarbojies jau iepriekš, ierakstot tādas dziesmas kā “Tilti” un “Inner light”.

Videoklipa idejas autore ir Signe, bet video filmēšanu uzņēmās Daniels Daņilovs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti