Duets Iveta Baumane un Roberts Pētersons izdod singlu «Iededz gaismu savā logā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Duets Iveta Baumane un Roberts Pētersons izdevuši jaunu singlu “Iededz gaismu savā logā”, medijus informē mūziķi. Šī ir jau otrā dueta dziesma, kuras mūzikas autors un producents ir Roberts Pētersons. Teksts ir tapis sadarbībā ar dziesmu tekstu autoru Gati Zotovu.

Mūziķi atzīmē: “Singla teksts zīmīgi sasaucas ar šā brīža situāciju pasaulē, kad cilvēkiem vairāk kā nekad ir vajadzīga cerība, gaišums, mīlestība un drošības sajūta, ka beigās viss būs labi. Ne velti ir teiciens, “lai kaut ko uzceltu, kaut kam ir jāsabrūk”. Ir jāsabrūk veciem paradumiem, nevērīgai attieksmei vienam pret otru, saviem līdzcilvēkiem un visu pasauli kopumā, lai šim mēs tiktu pāri, kļūstot labāki.”

Par mūziķiem

Iveta Baumane un Roberts Pētersons jau vairākus gadus uzstājās ar dažādām koncertprogrammām visā Latvijā. Iveta Baumane un Roberts Pētersons 2018. gadā izdeva Ziemassvētku albumu “Sajūti Ziemassvētkus”, kurā piedalās arī sitaminstrumentālists Viesturs Samts. 2019. gadā duets izdeva singlu “Kad satiksimies”, kas kļuva par ceturto spēlētāko “Latvijas Radio 2” dziesmu pērn.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti