Rīta Panorāma

Nīderlandē atveras pandēmijas atlikta izstāde par epidēmijām

Rīta Panorāma

Tiešsaistes režīmā trīs dienas norisināsies Baltijas 26. informātikas olimpiāde

Dvīnes piedāvā jaunu vasarīgu dziesmu "Šodien vai nekad"

Duets «Dvines» laiž klajā jaunu, vasarīgu dziesmu «Šodien vai nekad»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Otrdien, 21. jūlijā, pie klausītājiem nonāks dueta “Dvines” jaunākā dziesma latviešu valodā “Šodien vai nekad”. Dziesmai tapis arī košs un vasarīgs videoklips, kuru “Dvines” pašas režisējušas un montējušas.

Dziesma tapusi vēl ziemā, taču tās laišanai tautās izvēlēts vasaras viducis.  Kā sarunā ar LTV raidījumu “Rīta Panorāma” paskaidroja mūziķes Anastasija Gudļevska un Katrīna Dīķe, dziesmas izlaišanas laiku diktējusi tās raisītā sajūta.

Viņas arī skaidroja, ka dziesmas un videoklipa centrālais vēstījums ir par atbrīvošanos, par cilvēkiem, kas skrien pilsētas burzmā un tempā, bet galu galā nonāk līdz kaut kādai brīvībai.

Rudenī duets plāno izlaist vairākas dziesmas pēc kārtas, visas latviešu valodā. Lai arī sākotnēji “Dvīnes” muzicēja galvenokārt angliski, izvēli par labu latviešu valodai esot noteikusi klausītāju lielā atsaucība un atgriezeniskā saite ar tiem. Pavisam no angļu valodas duets gan nav atteicies – ceturtdien klajā nāks dziesma angļu valodā, kas tapusi sadarbībā ar DJ Aspirins.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti