Rīta Panorāma

Chris Noah videoklipa "Fall trough" pirmizrāde

Rīta Panorāma

Ar filmu "Trillium" 13. novembrī atklās Latvijas kods filmu ciklu

Latvijas šarmantāko dziedātāju un Duceles dāvana Latvijas valsts 100. gadadienā

«Ducele» svētkos dāvina «Balto rozi»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Grupa „Ducele” kopā ar vairākām pazīstamām dziedātājām ierakstījusi dziesmu “Baltā roze manā dārzā zied”, kurai arī sagatavots videoklips, - tā ir grupas īpašā dāvana Latvijas valsts jubilejā.

Karavīru dziesmas iedvesmotas, dziesmu iedziedājušas Asnāte Rancāne, Aurēlija Rancāne, Ieva Kerēvica, Aija Vītoliņa-Freimane, Aija Andrejeva, Līga Rīdere, Alise Haijima, Anita Levša, Olga Stupiņa, Inta Gudovska.  Pilnais nosaukums šim pop/folk/hipster/svinger/roka grupas vai ekoloģiskā mūzikas orķestra "Ducele" un LTV kopprojektam ir "Pirmā Duceles grenadieru pulka žēlsirdīgo māsu bataljons". Dziesma ir skaudrs, pašironisks stāsts par stiprajām latviešu sievām, meitām un mātēm, kurām bija jāatvadās no saviem saderētajiem, vīriem, draugiem, mīļākajiem un dēliem, pavadot tos cīniņā par Latvijas valsts neatkarību. "Tas ir veltījums mūsu senčiem, kuri ne mirkli nešaubījās, ka pati lielākā vērtība ir brīvība un neatkarība." saka "ducelieši''.

 
Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Svētku nedēļā grupa „Ducele” aktīvi koncertē – 17. novembrī uzstāšanās Inčukalnā un Jaunbērzē, nākamajā dienā – Balvos un Preiļos, bet 19. novembrī – Dagdā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti