Drīzumā gaidāms «Latvian Blues Band» jaunais albums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Mūzikas apvienība "Latvian Blues Band" nupat pabeigusi darbu ierakstu studijā, kur sagatavotas 14 oriģināldziesmas jaunajam albumam "Music of my heart".

Visu dziesmu autori ir grupas dalībnieki Jānis Bukovskis un Rolands Saulietis. Mūziķi apgalvo, ka gaidāmais albums būs muzikāli interesants: "Dziesmas radušās no iespaidiem, tūrējot pa pasauli, kā arī no personiskās dzīves priekiem un bēdām. Tāds īsts blūzs - ko sirds jūt, to spēlējam."

Grupas "Muddy Waters" ģitārists Bobs Margolins vienā no pasaules labākajiem blūza žurnāliem "Blues Revue" grupu dēvē par Eiropas blūza fenomenu - albumā ierakstīto mūziku esot grūti ielikt kāda konkrēta blūza paveida rāmjos.

Jaunā albuma tapšanā piedalījās viesmākslinieki Vīgants Murelis, Oskars Stolse-Semerovs un nu jau par ilggadēju grupas sadarbības partneri kļuvušais "Hammond B3" elektroērģeļu meistars Rafaels Vresnigs, piešķirot īpašu muzikālo nokrāsu. Neiztrūkstošs ir arī "Latvian Blues Band" pūtēju sekcijas papildinājums no Latvijas Radio bigbenda - Kristaps Lubovs, Nauris Strežs un Andris Augstkalns.

Ierakstītā materiāla apstrāde veikta Vācijā, savukārt pēcapstrāde un sagatavošana albuma izdošanai - ASV. Jaunais albums "Music of my heart" būs trešais grupas studijas albums.

"Latvian Blues Band" albums klajā nāks 24.martā, plānota arī albuma prezentācija klubā "Moonshine". Savukārt pēc albuma prezentācijas "Latvian Blues Band" dosies jaunā albuma tūrē, koncertējot Šveicē, Vācijā, Polijā un Lietuvā. Albuma tūres noslēgums būs 8.aprīlī Liepājā, "Fontaine Palace", un 9.aprīlī Palangas mūzikas klubā "Vandenis".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti