«Double Faced Eels» ar divām jaunām dziesmām izziņo gaidāmo albumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Grupa “Double Faced Eels” vienlaicīgi laidusi klajā divas jaunas dziesmas – "Kur esi tu?" un "Cenu zīmes" – no jūlija beigās gaidāmā albuma "Neformāts", medijus informē grupas pārstāvji.

“Katrs mēs dzīvē meklējam, ko savu – naudu, laimi, māju vai automašīnu. "Kur esi tu?" ir par to, ka tiek meklēts tavs dzīves labākais draugs jeb partneris. Dažiem to izdodas laimīgā kārtā atrast jau vidusskolā, citiem meklējumi turpinās, līdz tie atrod savu dvēseles radinieku. Lai meklējums nebūtu pelēks un stāsts nepanesami garš, tad grupas izvēlētais aranžējuma un dziesmas mākslinieciskais virziens ir maksimāli tuvināts vasaras noskaņojumam, vieglā un pozitīvā manierē," par dziesmu saka grupas dalībnieki.

“Double Faced Eels” jaunākais albums "Neformāts" tiks izdots 29. jūlijā un seko iepriekšējam, 2018. gadā izdotajam, minialbumam "Atspulgs".

"Vēl joprojām turamies pa gabalu no ģitārroka! Salīdzinājumā ar “Atspulgu” vienlaicīgi albumā mēs aizejam pozitīvākā un rotaļīgākā virzienā, gan arī dažās dziesmās ļaujam vaļu savai huligāniskajai pusei. Zināmā mērā vienmēr esam jutušies kā vietējās mūzikas industrijas neformāts, tāpēc tad, kad šis vārds radās kā teksts vienai no dziesmām, uzreiz bija skaidrs, ka tā ir jānosauc arī albums," stāsta grupas izveidotājs Marka.

Albumā atkal aktīvi dzied ilggadējais grupas līderis Marka. "Mēs izlēmām pienācīgi izmantot šo priekšrocību, ka mums ir divi solisti ar dažādām balsīm, raksturiem un stiprajām pusēm, lai radītu labāko, ko varam. Albumā būs arī sadarbības ar citiem māksliniekiem un autoriem," atzīmē mūziķi.

Šogad aprit 20 gadi, kopš tika dibināta grupa “Doubel Faced Eels”. "Esam kopā uzauguši un pieauguši – gan kā mūziķi, gan kā cilvēki. Esam spēlējuši gan trim cilvēkiem Tukuma naktsklubā, gan tūkstošiem skatītāju visā pasaulē “Best.Cover.Ever” no studijas Losandželosā. Tā ir vērtība, kuru grūti aprakstīt vārdos," uzsver grupa.

Par “Double Faced Eels”

Grupa “Double Faced Eeels” tika dibināta 2000. gadā un atpazīstamību ieguva ar dziesmu "Zilais valis”. Tai sekoja tāda paša nosaukuma albums. Savas darbības laikā grupa ir izdevusi četrus  albumus: “Zilais valis” (2006), “Kurš gribēja nogalināt Džūliju? Nezinu, bet trāpīja mums” (2007), “Vēl patiesāk” (2010), “Atspulgs” (2018).

Šobrīd grupā spēlē Mārtiņš Gailītis, Reinis Straume, Viktors Maslovs un Dairis Petrauskis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti