Dons: Septembrī dodos tālā ceļojumā ar ģitāru

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

""Varanasi" cikls būs noslēgts un tad sāksies jaunā albuma cikls. Septembrī es dodos tālā ceļojumā - plašums, es viens pats ar ģitāru un ierakstu ierīcēm. Tad nu mēs divatā ar ģitāru izbaudīsim vientulību, lai varētu uzrakstīt kaut ko jaunu," pirms "Varanasi" sērijas pēdējiem diviem koncertiem nākotnes ieceres ieskicē dziedātājs Dons jeb Artūrs Šingirejs.

Tāpat kā iepriekšējos divos albumos, arī jaunā albuma tapšanā būtiska loma būs Ingum Bērziņam, kurš ir ne tikai Dona populārāko dziesmu autors, bet sarakstījis vārdus arī daudziem citiem latviešu hītiem.

"Ar Ingu sadarbība mums sākās jau albuma "Lelle" laikos. Atslēga ir - mums visiem, kas strādā pie projekta, kas saucas Dons, ir milzīgs prieks darīt un rakstīt dziesmas. Tā ir emocionāla pacilātība. Panākumi paliek citā plānā, galvenais ir radīt dziesmas un spēlēt koncertus," raidījumā "Kultūras dīvāns" saka Dons.

Dziedātājs atklāj, ka jaunajā albumā būs arī dziesma ar Knuta Skujenieka vārdiem. "Starp citu, to dziesmu es spēlēšu arī Dzintaru koncertzālē," piebilst Dons.

Dziedātājs sola, ka koncertos arī netrūks labi zināmu dziesmu. "Protams, mana programma nevar izpalikt bez "Ja es būtu vējš", kas ir pirmā dziesma, ko esmu sarakstījis. Ar grupu tā ir pavisam citās skaņās, nekā ir oriģinālā," saka Dons.

Kā jau vēstījām, 28. un 29.augustā Dzintaru koncertzālē Jūrmalā izskanēs pēdējie divi dziedātāja Dona albuma "Varanasi" koncerti.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti