Dons jauno albumu prezentēs nākamā gada 14.februārī

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

2015.gada 14.februārī koncertzālē "Palladium" Rīgā dziedātājs Dons prezentēs savu jauno albumu.

Noslēdzot savu līdz šim veiksmīgāko muzikālo ciklu "Varanasi", Dzintaru koncertzālē Jūrmalā Dons saviem klaustītājiem teica: "Paldies par to maģisko sajūtu, kuru man vēl nekad nav izdevies aprakstīt vārdos, bet jūs to pazīstat, tā ir laimes sajūta un to man dodat jūs. Tūkstošiem siltu acu skatu un smaidu, simtiem aizrautīgu vēstuļu - tas iedvesmo! Paldies manai uzticamajai komandai, ar kuru visciešāk kopā izdzīvojām šo laiku, un paldies tiem, kuri dikti nedusmojas, ka Dzintaros šoreiz nepietika vietas visiem. Tiksimies atkal koncertzālē "Palladium" jau nākamā gada 14.februārī."

"Varanasi" cikla noslēguma koncertā Dons arī nedaudz pavēra priekšskaru ieskatam nākamajā albumā, pirmatskaņojot jaunu skaņdarbu "Tev" ar dzejnieka Knuta Skujenieka vārdiem. Pēc cikla noslēguma Dons dosies radošā nometnē uz Sibīrijas klajumiem, iespējams, mākslinieka ceļš beidzot aizvedīs arī uz Varanasi.

Dzintaru koncertzālē "Varanasi" cikla noslēguma koncertos piedalās bundzinieks Rūdolfs Dankfelds, ģitārists Mārcis Auziņš, basists Toms Poišs, taustiņinstrumentālists Kristaps Vanadziņš, trio "Limonāde" un koris "Juventus".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti