Dons dodas studijā rakstīt albumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Pēc vairāk nekā 25 000 kilometru garā ceļojuma līdz pat "pasaules malai" Vladivostokai un Indijas vecākajai pilsētai, svētvietai Varanasi Dons dodas studijā, lai savas emocijas, izjūtas un pārdzīvojumus apkopotu jaunā albumā, lsm.lv pavēstīja mūziķa pārstāvji. 

Turpinot albuma "Varanasi" aizsākto tradīciju, Dons jauno albumu prezentēs koncertzēlē "Palladium" 2015.gada 14.februārī. Biļetes uz prezentācijas koncertu jau pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

"Sirsnība un starojums no klausītājiem dod emocijas, biezas, brīžiem tādas, ko grūti savaldīt un uzreiz saprast - to visu vajadzēja atšķetināt un tad atkal sakopot. Tieši tāpēc izvēlējos izkāpt no savas komforta zonas un doties plašumā viens, kur tu pats - cilvēks - esi mazs, kur var vienatnē apcerēt laimi, skumjas, mīlestību, vientulību, kur tu vari ilgoties un cerēt," saka Dons.

Transsibīrijas vilcienā Dons ņēma līdzi tikai ģitāru un muzikālās ieceres, kas iezīmējušās visas vasaras garumā, lai strādātu ar esošajām idejām, kā arī rakstītu jaunas.

Šobrīd nākamā albuma materiāls ir pilnībā nokomplektēts, daļa ideju ieguvušas konkrētākas aprises, daļa tapusi pilnīgi no jauna.

Jau oktobra beigās Dons laidīs klajā pirmo singlu no topošā albuma, šī dziesma tapusi garajā ceļā uz Vladivastoku.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti