Doma laukumā notiks labdarības festivāls par godu Džona Lenona 75 gadu jubilejai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

No 9. līdz 11.oktobrim Rīgā, Doma laukumā, norisināsies labdarības festivāls par godu leģendārās grupas "The Beatles" solista Džona Lenona 75 gadu jubilejai. Pasākumā piedalīsies vairāk nekā 30 grupas un solistu.

Trīs dienu garumā uz skatuves Doma laukumā mākslinieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Gruzijas savā interpretācijā izpildīs 108 "Liverpūles četrinieka" dziesmas. Koncertos uzstāsies tādi mākslinieki kā "Twins Peek" (Latvija), "UpSent" (Latvija), "Laime pilnīga" (Latvija), grupa "Keksi" (Latvija), "Edmund Kashevsky" (Latvija), "Wake Up" (Latvija) un daudzi citi. Festivālu vadīs Santa Getmančuka un Anna Lieckalniņa.

"Šādi koncerti norisināsies arī Liverpūlē, Londonā, Ņujorkā, Madridē, Maskavā un citās pilsētās, taču Rīga ir vienīgā pilsēta visā pasaulē, kura rīko trīs dienu festivālu Džona Lenona piemiņai," stāsta fonda "Yes Foundation" pārstāve Mišela Šehurina.

Rīkotāji uzsver, ka šis ir bezpeļņas pasākums, ieeja tajā ir bez maksas, tomēr rīkotāji aicina ziedot. Daļa no festivāla laikā saziedotajiem līdzekļiem tiks piešķirts jauno un talantīgo mākslinieku izstāžu rīkošanai.

"Galvenais šī pasākuma uzdevums - ar mūzikas palīdzību ikvienam atgādināt "Beatles" filozofiju, kas mainīja visas pasaules redzējumu: "Esiet atvērti, esiet patiesi, esiet cienīgi, esiet sirsnīgi, mīliet un uzticieties"," saka festivāla organizators Juris Švāns.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti