«Dod pieci!» 2018. gada vērtīgākā dziesma – Mesas «Vērtības»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

2018. gada labdarības maratonā „Dod pieci!”, kas notika no 17. līdz 23. decembrim, vērtīgākā dziesma bija projekta "Mesa" izpildītā kompozīcija „Vērtības”, ziņo „Dod pieci!” pārstāvji.

Dārgākās kompozīcijas, kas izvēlētas 2018. gada „Dod pieci!” labdarības mērķa atbalstam ir Mesas “Vērtības” (5270 eiro),

 

 

tai seko „The XX” “Seasons Run” (5005), "Sudden Lights" kompozīcija “Just Fine” (3169), uzņēmuma “Līmenī” darbinieku izpildītā “Betona sirds” (2200),  „Pearl Jam” “Just Breathe” (2000),  „Kings of Leon” “Last Mile Home” (1500), Intara Busuļa “Viss ir iespējams” (1020), John Surman “Portrait of a Romanti” (1000), Māras Upmanes-Holšteines, Goran Gora & „My Radiant You” izpildītā „Dod pieci!” 2018. gada himna “Apskāvieni cik” (885) un „Elbow” izpildītā “Lippy kids” (710 EUR).

Līdzīgi kā citus gadus, visvairāk ziedotāji balsojuši par latviešu izpildītāju dziesmām un par ziedojumiem izvēlēto dziesmu TOP-10 ir tikai viena ārzemju mākslinieka dziesma – Lady Gaga un Dredlija Kūpera (Bradley Cooper) kompozīcija “Shallow” (2.vieta).

Ziedotākā ir šī gada maratona himna “Apskāvieni cik”, kuru izpilda Māra Upmane-Holšteine, Goran Gora un grupa „My Radiant You” (ziedota 50 reizes).

Trešajā vietā Intars Busulis ar kompozīciju “Miglas rīts”. Secīgi topā ierindojas Mesas “Vērtības”, "Prāta vētras" “Mana Dziesma”, brāļu Ziemeļu “Uzsniga sniedziņš balts”, Latvijā populāru dziedātāju kopkora dziesma “Kaut kur ziemeļos – divas dvēseles”, "Tev tuvumā" izpildītā “Gaismiņ teci man pa priekšu”, "Knīpas un knauķu'' “Piparkūkas danco” un "Prāta vētras" dziedatā “Šokolādes saldējums”.

Jau vēstīts, ka šogad labdarības maratonā "Dod pieci!" saziedoti 120 046 eiro.

Konteksts:

Labdarības maratons "Dod pieci!" šogad runāja par vajadzību veltīt vairāk kvalitatīva laika bērnam. Uzsverot, ka bērniem vajadzīga mīlestība un nedalīta uzmanība no abiem vecākiem, Latvijas Radio 5 dīdžeji aicināja ziedot piecus eiro par dziesmu pieci.lv ēterā, lai ieviestu bezmaksas praktiskas un psiholoģiskas mācības vecākiem: kā audzināt patiesi laimīgu bērnu un nenodot savas traumas nākamajām paaudzēm.

Labdarības maratonu "Dod pieci!" rīko Latvijas Radio sadarbībā ar Latvijas Televīziju, sabiedrisko mediju portālu LSM.lv un labdarības organizāciju Ziedot.lv. Maratons notiek Doma laukumā līdzās Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti