Digitālā formātā pieejams Alberta Jansona debijas albums «Cubensis»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Viens no pēdējā laika spilgtākajiem elektroniskās mūzikas pārstāvjiem – Lessfucc jeb Alberts Jansons 23. augustā prezentēja savu debijas albumu „Cubensis”. No 25. augusta albums pieejams digitālā formātā.

20 gadus jaunais mūziķis atklāj, ka sākotnēji centies atdarināt ārzemju izpildītājus, piemēram, Skream, Datsik un citus „dubstep” pionierus, taču ar laiku sapratis, ka tā nekas neies uz priekšu, tādēļ nolēmis sākt veidot savu skanējumu.

"Cenšos maksimāli maz „samplot” melodijas, jo uzskatu, ka paša iespēlētā melodija un ierakstītie dzīvie instrumenti piešķir mūzikai savu dzīvību, taču „sampli” un mazie „adlibi” tikai papildina skaņdarbu un ir lieliski dzirdēt līdz galam atstrādātu gala produktu, kad viss ir aizpildīts, kad nav nekādu caurumu dziesmā," par radošo procesu Alberts Jansons stāsta. „Ļoti lielu lomu manā mūzikā spēlē emocionālais stāvoklis konkrētajā brīdi, nav svarīgi - vai es būtu laimīgs, vai neapmierināts, beigu beigās tā dziesma skanēs tā, kāds man ir bijis noskaņojums, kad rakstīju to.”

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti