Diāna Sus ierakstījusi grupas «Kaleo» dziesmu «Save Yourself» uz salas Daugavā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Grupas “Sus Dungo” soliste un dziesmu autore Diāna Sus aranžējusi grupas "Kaleo" dziesmu "Save Yourself", kas ierakstīta un uzfilmēta uz neapdzīvotas salas Daugavā.

""Kaleo" ir iedvesmojoša islandiešu grupa, un šī dziesma mani īpaši aizkustināja, kad netīšām to dzirdēju radio Reikjavīkā. Vēlējos radīt tādu aranžiju, kas būtu gan ar cieņu pret pašu dziesmu un tās autoru, gan tās oriģinālo video versiju dzīvajam ierakstam, kas filmēts uz ledāja Islandē. „Recmore Media” puiši bija gana traki, lai būtu ar mieru ierakstīt dzīvo skaņu Daugavas vidū," stāsta Diāna Sus.

Gan video, gan skaņa ierakstīta šī gada vasarā, saullēktā ap plkst. 4.00 no rīta, piedaloties 16 cilvēku komandai.

"Tas bija gan izaicinājums, gan piedzīvojums ar visu komandu doties nakts tumsā - vest ģeneratoru, kameras, instrumentus ar laivām, un noķert īso saullēkta brīdi," saka Diāna.

Video tapis sadarbībā ar "Recmore Media" un režisori Līvu Vilnīti, kur galveno producēšanas darbu uzņēmies Matīss Kušķis, bet skaņas ierakstu un miksu - Ēriks Aišpurs.

Mūziķi: aranžija, balss, ģitāra - Diāna Sus, čells - Erna Daugaviete, bass - Līga Anževa, bungas - Anneļi Arro. Video komanda: Eduars Laķis, Rihards Rudzis, Nauva Smith, Lūcija Rošāne. Par vizuālo tēlu parūpējusies stiliste Dana Stuce.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti