«Depeche Mode» izziņo koncertu Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Pēc jaunā albuma “Delta Machine” iznākšanas, kā arī veiksmīgās stadionu turnejas “Depeche Mode” ir paziņojuši, ka jaunās koncertturnejas ziemas posma laikā nākamā gada 2. martā uzstāsies “Arēnā Rīga”, lsm.lv informē koncerta rīkotāji.

Grupas “The Delta Machine Winter Tour” laikā grupa Baltijā uzstāsies tikai vienu reizi, un tas notiks tieši Rīgā.

“Depeche Mode” vasaras turnejai, kurā ietverti gan grupas koncerti lielākajos Eiropas stadionos, gan festivālos, ir izcili pārdošanas rezultāti, jo biļetes uz lielāko daļu no šoviem izpirktas jau vairākus mēnešus pirms to norises.

“Delta Machine” ir grupas 13. studijas albums, un tā oriģinālais skanējums iemantojis gan mūzikas kritiķu, gan fanu atzinību. Albuma singli “Heaven” un “Soothe My Soul” kļuvuši par Nr. 1 hitiem arī Latvijas vadošo radiostaciju hitparādēs. Daudzi mūzikas apskatnieki uzsver, ka “Delta Machine” ir labākais un spēcīgākais grupas veikums pēc leģendārā “Violator” ieraksta.

“Depeche Mode” ar vairāk nekā 100 miljoniem pārdotu ierakstu kopiju ir panākumiem bagātākā elektroniskās mūzikas grupa vēsturē. Jau pirms daudziem gadiem iemantojusi kulta grupas statusu, “Depeche Mode” mūzika kalpo par iedvesmas avotu neskaitāmām mūziķu apvienībām. Britu mūzikas žurnāls “Q” nodēvējis “Depeche Mode” par visu laiku populārāko elektroniskās mūzikas grupu un iekļāvis to “50 grupas, kas mainījušas pasauli” sarakstā.

Kad mēs koncertējam, skatuve kļūst par spoguli un publika ir “Depeche Mode” atspulgs. Tieši tāpēc mēs dodamies ceļā atkal, lai ieskatītos šajā spoguļattēlā,” par turnejas nākamo posmu, kuras laikā grupa uzstāsies arī Latvijā, izsakās Martins Gors.

Biļetes uz “Depeche Mode” koncertu Rīgā tirdzniecībā nonāks no 1. augusta plkst. 10.00.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti