Deniss Paškevičs ar domubiedriem izdevis albumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Saksofonists, flautists, komponists, producents, Liepājas bigbenda vadītājs Deniss Paškevičs, atzīmējot Starptautisko džeza dienu, publicējis jaunu džeza albumu “Reflections”, informēja mūziķa pārstāvji.

Ieraksts tapis Rīgā, Latvijas Radio ierakstu studijā kopā ar vienu no izcilākajiem somu džeza tropmetistiem Miko Gunu Karjalainenu. “Deniss Pashkevich and Mikko Gunu Karjalainen Quintet” ierakstā piedalījušies Latvijas džeza skatuves vadošie mūziķi, turpinot ilggadēju Denisa Paškeviča sadarbību ar tādiem māksliniekiem kā pianists Madars Kalniņš un kontrabasists Andris Grunte. Ierakstā piedalās jaunās paaudzes džeza bundzinieks Jānis Jaunalksnis.

Albumā apkopota Denisa Paškeviča un Miko Gunu Karjalainena oriģinālmūzika, kā arī pianista Madara Kalniņa modernā džeza kompozīcijas. 

Par albumu “Reflections” Deniss Paškevičs saka: “Tā ir šodienas mūzikas valoda. Ir liels prieks par šo sadarbību ar mūziķiem, ar kuriem kopā uz vienas skatuves un daudzos ierakstos starptautiski pārstāvēta Latvijas džeza mūzika visā pasaulē. Šis albums ir loģisks ceļa turpinājums. Lieliska bijusi sadarbība ar izcilo somu kolēģi – trompetistu Miko Gunu Karjalainenu. Šis ieraksts pierāda, ka mūzika dzīvo ārpus robežām, un kultūrai ir spēja uzrunāt cilvēkus starptautiski.”

Ieraksta izdevējs ir “Riga Room Records”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti