Debijas albumu izdod seksuālā sintīpopa trio «The Bubble Gum ExpLOTION»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Piektdien, 14. decembrī, bārā “Aleponija” seksuālā sintīpopa trio “The Bubble Gum ExpLOTION” kopā ar draugiem – Labais Dāma un “Multilux”, prezentēs  savu debijas albumu – “SeXpLOTION”. Albumu piedāvā “Naba Music”, informēja radio “Naba” pārstāvji.
 
Ekstravagantā sintīpopa trio “The Bubble Gum expLOTION” brīvdomības, seksa un nepieradinātas erotikas caurstrāvotā debijas albuma “SeXpLOTION” prezentācijas koncerts gaidāma kā hipnotiskiem ritmiem piepildīta mežonīga performance, to ievadīs eksperimentālais mūziķis Labais Dāma, kam sekos “The Bubble Gum expLOTION” muzikālā performance, bet nakti noslēgts ''Multilux'' - mūziķa Emīla Dreiblata elektroniskās mūzikas projekts.


 
Albumā apkopotas 11 seksuālās enerģijas caurstrāvotas kompozīcijas, t.sk. “Es būšu Tavs vergs”, “Saldējums”, “Limonāde”, kā arī apvienības jaunākais singls “Seksuālā būtne”, kas kā jaunums debitē arī Radio NABA LV Top10 un ir pieejams vietnē “Soundcloud”.

“The Bubble Gum expLOTION” trio veido dziesminieks Imants Daksis, elektroniskās mūzikas mākslinieks un producents Mr. Myster (Matīss Runtulis) un Anna Kalnaa,  kurai albuma ierakstā pievienojušās vēl sešas dažādu balsu īpašnieces (Līva Kolmane, Elza Rozentāle, Ulrika Skakovska, Gabriella Spadafora, Daniela Vetra un Lāsma Viļumsone). Katra grupas uzstāšanās ir ar hipnotiskiem ritmiem piepildīta mežonīga performance, kuru ir vērts nepalaist garām.
Ieeja albuma prezentācijas pasākumā no 18, pasākums pieaugušiem jauniešiem.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti