Daugavpils festivāls «ReStArt» tiks veltīts arī Latgales kordiriģentei Terēzei Brokai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Starptautiskais mūzikas un mākslas festivāls "ReStArt" Daugavpilī notiek jau astoto gadu pēc kārtas. Tas tradicionāli sākas ar krāšņiem Rīgas ielas svētkiem, kino un dzejas vakariem, performancēm un instalācijām, dažādu noskaņu un žanru koncertiem. Līdz 22. oktobrim Daugavpils festivāls "ReStArt" priecēs mūzikas un mākslas cienītājus, tajā valdīs gan karstasinīgie spāņu, itāļu un franču mūzikas ritmi, gan romantikas notis, kas vainagosies ar apceres pilnu koncertu - veltījumu Latgales izcilajai kordiriģentei Terēzei Brokai.

Ar pilnu festivāla programmu iesējams iepazīties mājaslapā.

Daugavpils festivāls «ReStArt» tiks veltīts Latgales kordiriģentei Terēzei Brokai
00:00 / 04:22
Lejuplādēt

Šajā rudens drēgnumā tik ļoti iederīgā saulainā un arī karstasinīgā mūzika piepilda Daugavpili, tāds šoreiz sanācis nu jau astotais pēc kārtas Starptautiskais mūzikas un mākslas festivāls "ReStArt", apliecina tā idejas autors Aivars Broks, kurš kopā ar savu diriģēto "Daugavpils Sinfonietta'' un profesionālo pūšamo instrumentu orķestri jau gatavojas kārtējam koncertam, kas notiks šo 27. septembrī Daugavpils Vienības nama koncertzālē.

Sajūsmināti par mūziku, ko spēlē un kas skanēs festivālā "ReStArt" ir paši orķestra ''Daugavpils Sinfonietta'' mūziķi. Turpinājumā būs vēl virkne koncertu, kas notiks festivāla "ReStArt" ietvaros, atklāj Broks.

Atdzimstot Daugavpils Kultūras pilij pēc remonta, 17. oktobrī te izskanēs viens no skaļākajiem koncertiem. Bet festivāls noslēgsies 22. oktobrī ar pārdomu pilnu muzikālu veltījumu Latgales izcilajai nu jau mūžībā aizgājušajai kordiriģentei Terēzei Brokai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti