«Dagamba» laiž klajā videoklipu singlam «Black Swan» un aicina uz albuma prezentāciju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Grupa "Dagamba" laidusi klajā videoklipu, kas ir jaunākais priekšvēstnesis gaidāmajam albumam "DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY" un 12. aprīļa lielkoncertam "Arēnā Rīga".

Jaunajā albumā iekļauto kompozīciju pirmatskaņojumu Latvijā būs iespējams dzirdēt 28. martā, plkst. 19.00 tirdzniecības centrā "Spice". Tāpat būs iespēja klātienē satikt grupas dalībniekus, saņemt autogrāfus un izbaudīt īpašus pārsteigumus.

Grupa "Dagamba", kas klausītāju atzinību ir izpelnījušies ar saviem muzikālajiem eksperimentiem un spēju apvienot dažādus mūzikas stilus, savā jaunākajā veikumā – albumā "DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY" – miksē Pētera Čaikovska darbus ar grupas oriģinālmūziku, pārkāpjot ierastos rāmjus un pārsteidzot ar žanru pretstatiem. "Dagambas" sadarbībā ar Čaikovski, klasiskie darbi ieguvuši jaunu, vitālu un dinamisku skanējumu, norāda grupas pārstāvji.

Grupas jaunākais veikums - "Black Swan" sakņojas vienā no visu laiku izcilākajiem baletiem pasaulē “Gulbju ezers”. Saglabājot atsauces uz Čaikovska oriģinālo Gulbja tēmu, pievienots jaudīgs ritms un elektroniskā čella skaņas.

 

Videoklipa "Black Swan" režisore Dace Pūce skaidro: "Mēs vienmēr meklējam ienaidniekus un savu problēmu ierosinātājus ārpus sevis, tajā pašā laikā kaitējot sev. Tas ir kā apburts agresijas loks, no kā neizkļūt. Mūzikas videoklips skaņdarbam "Black Swan" ir stāsts par šīs agresijas bezjēdzību."

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti