«Dagamba» koncertu Maskavā apmeklē 30 000 klausītāju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Klasiskās mūzikas huligāni “Dagamba” nedēļas nogalē uzstājās uz Maskavas pilsētas svētku galvenās skatuves un izpildīja Pētera Čaikovska iedvesmotus darbus. Kopumā “Dagambas” koncertu apmeklēja vairāk nekā 30 000 klausītāju, paziņojumā medijiem informē grupas menedžments.

Maskavas 872. gadadiena tika atzīmēta ar plašu programmu. Vairāku dienu garumā pilsētvidē un parkos norisinājās izrādes, izstādes, meistarklases, deju uzvedumi un virkne koncertu, kurus kopā apmeklēja vismaz 7 miljoni cilvēku. Mūziķu vidū bija tādas zvaigznes kā “Uma2rman”, Olga Buzova, Rodions Gazmanovs, grupa “Pjatero”, grupa “Fabrika” un daudzi citi.

Grupas “Dagamba” līderis Valters Pūce paziņojumā stāsta: “Mums bija liels gods saņemt uzaicinājumu papildināt Maskavas pilsētas svētku programmu un uzstāties uz svētku centrālās skatuves. Kompozīcijas no mūsu jaunākās koncertprogrammas “Dagamba feat Tchaikovsky” tika uzņemtas ar īpašu sirsnību un ovācijām. Atpazīstot Čaikovska melodijas, jau pēc pirmajām notīm sekoja aplausi un sajūsmas saucieni. Esam gandarīti, ka “Dagamba” daiļradi augstu novērtē arī ārpus Latvijas!”

Jau ziņots, ka “Dagamba” rudenī dosies Latvijas koncerttūrē. Līdztekus Latvijas tūrei “Dagamba” ar jauno koncertprogrammu viesosies arī Omskā, Jekaterinburgā, Surgutā, Maskavā un Sanktpēterburgā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti