Rīta Panorāma

Intervija ar Latvijas slimnīcu biedrības priekšsēdētāju Jevgēņiju Kalēju

Rīta Panorāma

Vācijā pagarina Covid-19 dēļ noteiktos ierobežojumus

Covid-19 dēļ pārceļ "Grammy" balvu pasniegšanas ceremoniju

Covid-19 dēļ pārceļ «Grammy» balvu pasniegšanas ceremoniju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Covid-19 pandēmijas dēļ pārcelta “Grammy” balvu pasniegšanas ceremonija. Tā Amerikas Savienoto Valstu pilsētā Losandželosā notiks nevis 31. janvārī, bet gan martā.

ASV Ierakstu mākslas un zinātnes nacionālās akadēmijas pārstāvji informē, ka Losandželosa ir no Covid-19 pandēmijas visvairāk cietusī pilsēta Kalifornijā, tāpēc pasākuma rīkošana pat attālinātā formātā nav iespējama. Tomēr, visticamāk, nemainīsies pasākuma norises vieta – Stepla centrs, un to vadīs komiķis Trevors Noa. Tomēr viesu klātbūtne ceremonijā ir maz ticama. 

Prestižās “Grammy” balvas kopš 1959. gada tiek pasniegtas par izciliem sasniegumiem mūzikas ierakstu industrijā. Šogad visvairāk nominācijas saņēmušas dziedātājas Bejonse Noulza, Dua Lipa un Teilora Svifta, kā arī reperis Rodijs Ričs. 

KONTEKSTS:

Par jaunā koronavīrusa izplatīšanos Ķīnas centrālās daļas pilsētā Uhaņā, kurā dzīvo 11 miljoni cilvēku, Ķīna informēja Pasaules Veselības organizāciju (PVO) pērnā gada nogalē. PVO 2020. gada martā paziņoja, ka Covid-19 sasniegusi globālās pandēmijas līmeni.

Dažus mēnešus vēlāk – vasarā – Eiropā bija vērojama infekcijas izplatības mazināšanās, kas ļāva atcelt virkni stingro ierobežojumu. Tomēr septembra vidū PVO brīdināja, ka Eiropai rudens mēnešos būs jāsaskaras ar Covid-19 koronavīrusa izraisīto nāves gadījumu skaita pieaugumu.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti