«Coldplay» sarīko koncertu Londonas Dabas vēstures muzejā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Slavenā britu rokgrupa "Coldplay" sarīkojusi koncertu Londonas Dabas vēstures muzejā. Mūziķu uzstāšanās bija pieskaņota viņu jaunā albuma izdošanai.

Grupas pārstāvji informē, ka uzstāšanās muzejā bija vienīgais jauno dziesmu prezentācijas pasākums Lielbritānijā, un biļetes uz to varēja iegūt fani, kuri jau iepriekš pasūtīja dubultalbumu "Everyday Life".

"Coldplay" koncertā atskaņoja jaunos ierakstus un vairākas labi pazīstamas kompozīcijas, tai skaitā "Fix You" un "Viva La Vida". Visi ieņēmumi no uzstāšanās tiks ziedoti vides bezpeļņas organizācijai "Client Earth".

Mūzikas apskatnieki un fani jau pozitīvi novērtējuši jaunās dziesmas un pauž sajūsmu par koncertu zem milzīgā zilā vaļa skeleta. Grupas uzstāšanās laikā esot bijusi unikāla atmosfēra.

Pirms nedēļas mūziķi paziņoja, ka neorganizēs jaunā albuma turneju bažu dēļ par koncertu ietekmi uz vidi. Savukārt jaunās dziesmas pirmo reizi tika atskaņotas divos saullēkta un saulrieta koncertos pagājušajā piektdienā Jordānijā. Abas uzstāšanās tiešraidē straumētas vietnē "YouTube".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti