Ciklā «Kino un teātra mūzika» – komponists Valts Pūce

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Dzintaru koncertzāles un Latvijas Nacionālā teātra izpilddirektora Ojāra Rubeņa aizsāktajā koncertu ciklā “Kino un teātra mūzika” līdz šim izskanējuši jau četri koncerti. Tajos klausītāji tikās ar komponistiem Raimondu Paulu, Jāni Lūsēnu, Imantu Kalniņu un Zigmaru Liepiņu. 9. novembrī Dzintaru koncertzālē notiks cikla “Kino un teātra mūzika” ceturtais koncerts, kurā klausītāji tiksies ar komponistu Valtu Pūci, paziņojumā medijiem informē koncertzāles pārstāvji.

Koncertā izskanēs Valta Pūces komponētās melodijas no teātra no izrādēm “Šveiks”, “Sūnu ciema zēni”, “Velniņi”, “Burvis no Ozas zemes” un citām. Kopā ar komponistu uz skatuves būs pavadošā grupa un solisti.

Cikls “Kino un teātra mūzika” ir veidots kā sirsnīga saruna ar populāriem un tautā iemīļotiem komponistiem par viņu radīto mūziku leģendārām 20. gadsimta izrādēm un kinofilmām.

Koncertos tiekas ne tikai ar komponistiem, bet arī kinofilmu aktieriem, mūziķiem un dziedātājiem, ar kuriem komponistiem ir izveidojusies cieša sadarbība.

Saglabājot intrigu, mākslinieku vārdi, kuri piedalīsies nākamajos koncertos, tiek turēti noslēpumā. Iepriekšējos koncertos pie Raimonda Paula, Jāņa Lūsēna un Imanta Kalniņa viesojās tādi populāri mākslinieki kā Dons, Intars Busulis, Renārs Kaupers, Latvijas Radio bigbends, Dināra Rudāne, “Carnival Youth”, “Autobuss debesīs”, Zigfrīds Muktupāvels, Annija Putniņa, Amber, Ance Krauze un daudzi citi.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti