Rīta Panorāma

Intervija ar Edgaru Veiguru

Rīta Panorāma

Austrālijā plaukst sēņu audzēšana pilsētās

Intervija ar Signiju Rozi un grupu "The Sound Poets"

Ceturtdien vakarā Ādažos atklās vasaras koncertsēriju Gaujas krastā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Priecājoties atkal tikties klātienē ar saviem klausītājiem, iemīļoti mūziķi kopā ar Ādažu Kultūras centru šajā visiem neierastajā laikā ir izveidojuši Ādažos nebijušu projektu “Gaujas parka koncertsērija”, kurā trīs vakarus pēc kārtas klausītājiem būs iespēja gūt dažādu emociju gammu un noskaņu, vēstīja pasākuma organizatori.

Katrs muzikālais vakars iecerēts pavisam atšķirīgās noskaņās. 30. jūlijā plkst. 21.00 koncertsēriju atklās brīnišķīgās balss īpašniece un komponiste Linda Leen kopā ar talantīgo ģitāristu Rihardu Lībieti, pēc tam piektdienas vakarā muzicēs hitiem bagātā grupa “Otra puse” un Antra Stafecka, bet koncertsēriju noslēgs visu iemīļotā grupa “The Sound Poets”.

Tieši Gauja iedvesmojusi Ādažu Kultūras centra radošo kolektīvu šim lieliskajam projektam, jo visi vasaras koncertsērijas koncerti notiks skaistās upes krastā, Gaujas parkā. Lai atmosfēru padarītu vēl īpašāku, pasākuma organizatori aicina ņemt līdzi savus pledus, segas un krēslus, kā arī izvēlēties laikapstākļiem atbilstošu apģērbu, jo koncerti notiks zem naksnīgās debess. Pasākuma teritorijā darbosies arī kafejnīca. Ieeja pasākumā būs no plkst.20.00.

Katrs koncerts ilgs  aptuveni pusotru stundu, tajos tiks izpildīti gan klausītāju iemīļoti skaņdarbi, gan plašākai publikai ne tik zināmas dziesmas no mākslinieku daiļrades. Koncerti sāksies plkst. 21.00. Ceturtdien uz skatuves kāps Linda Leen&Rihards Lībietis, piektdien – grupa “Otra puse” un Antra Stafecka, bet sestdien – grupa “The Sound Poets”.

No 30. jūlija līdz 1. augustam Gaujas dambja posms no Ādažu Kultūras centra līdz Gaujas tiltam būs slēgts.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti