Čellu trio «Melo-M» laiž klajā koncertieraksta DVD

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Čellu trio „Melo-M" šoruden klausītāju un skatītāju vērtējumam nodod savu pirmo DVD ar pagājušā gada lielkoncerta „Jaunaisgads.lv" koncertierakstu.

Koncertieraksts DVD formātā piedāvā plašu skatījumu uz „Melo-M" daiļradi, apvienojot daudzas populārākās grupas izpildītās kompozīcijas, sākot no pasaules popmūzikas un rokmūzikas pazīstamākajām melodijām līdz pasaules tautu mūzikai, opermūzikai, kā arī grupas dalībnieka Kārļa Auzāna komponētiem skaņdarbiem.

Līdzās „Melo-M" čellistiem Kārlim Auzānam, Miķelim Dobičinam un Jānim Paulam koncertā piedalījās arī viesi – dziedātāja Ance Krauze un DJ Monsta.

„Esam izdevuši četrus studijas ierakstus, sagatavotas vairāk nekā 10 dažādas koncertprogrammas, bet nu beidzot grupas sniegums skatāms arī DVD koncertā, ļaujot ikkatram pārliecināties, kādi ir mūsu koncerti, kā skan pazīstamas melodijas trīs čellu izpildījumā un kāda atmosfēra tajos valda. Ceram, ka jaunais DVD būs laba iespēja ne vien labi pavadīt laiku pie ekrāniem, bet būs arī stimuls apmeklēt mūsu koncertus nākotnē," teic „Melo-M" mūziķi.

Čellu trio „Melo-M" šāgada lielkoncerts Rīgas Kongresu namā norisināsies 26. decembrī ar nosaukumu „Melo-M jaunā sērija". Šogad koncertā līdztekus grupas pazīstamākajiem skaņdarbiem iecerēts arī jaunās koncertprogrammas pirmatskaņojums, kurā „Melo-M" izpildīs savas versijas par pasaulē populārām televīzijas seriālu mūzikas tēmām.

Koncertā jaunos un oriģinālos aranžējumos skanēs melodijas no TV seriāliem "Troņu spēles", "Sekss un lielpilsēta", "A-komanda", "Monthy Pyton", "Star Trek", "Draugi", "Tvinpīka" un vēl citas visiem pazīstamas seriālu tēmas.

Taču pirms gada nogales lielkoncerta „Melo-M" dosies uz Vācijas galvaspilsētu Berlīni, kur 15. decembrī piedalīsies Vācijas Finanšu ministrijas organizētajā koncertciklā „So klingt Europa", uzstājoties līdzās tādiem plaši pazīstamiem māksliniekiem kā Gidonam Kremeram un „Kremerata Baltica", Laimai Jansonei un citiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti