«Carnival Youth» pirmizrāda singla «Love Is The Answer» videoklipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Latviešu indīmūzikas grupa “Carnival Youth” 10. aprīlī pirmizrāda videoklipu savam jaunākajam singlam “Love Is The Answer”.

Videoklipā grupas dalībnieki ceļojuši laikā – tā darbība norisinās Liepājā 20. gadsimta sākumā. Šī laika vides attēlošanā par pamatu izmantots klipa režisora Māra Lagzdiņa ģimenes  un Liepājas muzeja foto arhīvs, video tapis sadarbībā ar Liepājas pilsētu.

“Jau atkal bija tas gods sadarboties ar lielisko režisoru Māri Lagzdiņu. Viņš mūs iemeta laika mašīnā, teleportēja 100 gadus atpakaļ un ļāva ieraudzīt, izdzīvot Liepāju no jauna – caur tā laika cilvēku acīm,” stāsta klipa galvenais varonis, grupas dalībnieks Edgars Kaupers.

Roberts Vanags spriež, ka režisora ideja "apdzīvot" pastkartītes ir interesanta un rezultāts ir labs.

"Tas mums bija kā atgādinājums, ka, uzsākot kaut ko jaunu, vajadzīga drosme; pie tā, kas slīd prom, nevajag turēties par varītēm," saka Emīls Kaupers.

Dziesma “Love Is The Answer” ierakstīta “Tru Music Studio” Rīgā, tās producents ir Gatis Zaķis. Šī dziesma iezīmē pārejas posmu starp iepriekšējo, latviešu valodā rakstīto albumu “Vienā vilcienā” un topošo grupas materiālu, kuru veidojot grupas dalībnieki atgriezušies pie dziesmu tekstiem angļu valodā.

Šobrīd “Carnival Youth” devušies pavasara koncertu turnejā, kas iesākusies ar koncertiem Igaunijā un Lietuvā, bet turpināsies Polijā, Ungārijā, Rumānijā, Čehijā, Slovākijā, Slovēnijā, Vācijā, Šveicē, Anglijā un Francijā.

Rīgā “Carnival Youth” sola uzstāties 4.maijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti