Rīta Panorāma

Aizraujoša nakts ekspedīcija bērniem Jūrmalā

Rīta Panorāma

Daudzveidīga atpūta Ogres Zilajos kalnos

"Carnival Youth" izdod jaunu singlu "Only the moon can see the sun"

«Carnival Youth» izdod jaunu singlu «Only the moon can see the sun»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Grupa "Carnival Youth" izdevusi jaunu singlu "Only the moon can see the sun" un papildinājusi Eiropas tūri ar jauniem koncertiem.

Jaunam singlam izveidots arī videoklips, kura režisore Ieva Aleksa darbu raksturoja kā sapņa attēlojumu. Sākumā viņā vēlējusies sekot tam, ko vēsta dziesmas vārdi, bet pēc tam izveidojies vizuāls plūdums, kas ir kā sapnis. Videoklips uzņemts Alūksnē.

Puiši šomēnes dosies tūrē pa vairākām Eiropas valstīm. Grupas koncerti norisināsies Ungārijā, Polijā, Slovākijā, Čehijā, Vācijā, Šveicē un Lietuvā. Un, piemēram, Ungārijā "Sziget festival" puiši uz skatuves kāps vienā dienā ar pazīstamo grupu "Florence and the machine". Pārējās vietās grupa uzstāsies gan festivālos, gan arī klubos, ar savu mūziku iepazīstinot arī citu Eiropas valstu klausītājus.

"Carnival Youth" 16. augustā arī iznāks albums "Good lcuk", un 29. augustā Kristiana Karla fon Stricka villa grupa to prezentēs publiskā pasākumā, kurā visiem ieeja būs bez maksas.

Savukārt novembrī grupai plānota Latvijas tūre, prezentējot jauno albumu. Grupa uzstāsies Madonā, Līvānos, Aizkrauklē, Liepājā, Rīgā un Valmierā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti