Britu vokālais ansamblis «Voces8» uzstāsies Latvijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Rīgas Domā 10. oktobrī koncertu sniegs vokālais ansamblis “Voces8” no Lielbritānijas. “Voces8” koncerts Latvijā būs daļa no 8. Starptautiskā Rīgas A Cappella festivāla programmas, medijus informē organizatori.

“Voces8” savā mūzikā savieno Anglijas senās kordziedāšanas tradīcijas un jaunu ceļu meklējumus vokālās mūzikas attīstībai nākotnē. Koncertā Rīgas Domā “Voces8” piedāvās plašu programmu no renesanses polifonijas līdz mūsdienu mūzikai un populāru skaņdarbu aranžējumiem.

Starptautiskajā Rīgas A Cappella festivālā “Voces8” uzstājās arī 2018. gada rudenī.

2020. gadā vokālais ansamblis “Voces8” atzīmēs savu 15 gadu jubileju ar jauniem ierakstiem un koncertiem visā pasaulē.

8. Starptautiskais Rīgas A Cappella festivāls 2020. gadā norisināsies no 10. līdz 18. oktobrim un tiek īstenots, lai veicinātu izcilību un augstus sasniegumus mūzikā. Rīgas A Cappella festivāls veido jaunu vokālās mūzikas kustības identitāti Latvijā, parādot a cappella dziedāšanas tradīciju kā modernu un mūsdienīgu mākslas veidu. 2020. gadā festivāls savā programmā piedāvās vairākus starptautiski atzītu mākslinieku koncertus un meistarklases, īpaši veidotos mūzikas projektos iepazīstinās ar spilgtiem vokālās mūzikas izpildītājiem, ansambļiem un koriem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti