Brāļu Imanta un Gido godināšanai - koncerts «Esi sveicināta, Saule...»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

Muzikologs Arvīds Bomiks saka - kaut viens no brāļiem Kokariem jau Aizsaulē, viņu savstarpējā garīgā saite ir nešķirama.

Rīgas Latviešu biedrība un Rīgas Latviešu biedrības Mūzikas komisija šovakar aicina uz koncertcikla "Dziesmu svētku virsdiriģentu portreti" koncertu "Esi sveicināta, Saule..." Cikla pirmais koncerts šogad veltīts ilggadējo Dziesmu svētku virsdiriģentu brāļu Imanta un Gido godināšanai. Muzikologs Arvīds Bomiks saka - kaut viens no brāļiem Kokariem jau Aizsaulē, viņu savstarpējā garīgā saite ir nešķirama.

Koncertā piedalīsies Latvijas Universitātes vīru koris "Dziedonis", kura mākslinieciskais vadītājs ir Roberts Liepiņš, un Rīgas kamerkoris "Ave Sol", kura mākslinieciskais vadītājs ir Uldis Kokars. Koncertu vadīs mūzikas žurnālists Orests Silabriedis. Pasākumā tiks izmantoti videomateriāli no privātajiem arhīviem. Pirms koncerta Lielās zāles vestibilā būs skatāma fotokluba "Rīga" izstāde "Lielkoncerts Mežaparkā 2011.gada augustā". Fotogrāfiju autori ir Aivars Slišāns, Eiženija Freimane, Guntars Felsbergs, Irēna Nikkinena un Marģers Martinsons.

Foto: A.Slišāns

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti