Biļešu īpašniekus aicina pieprasīt atmaksu par Enrikes Iglesiasa atcelto koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) informē, ka saskaņā ar biļešu tirgotāja SIA “Biļešu serviss” sniegto informāciju pasākums “Enrique Iglesias – All the Hits Live”, kas bija paredzēts šī gada 5.decembrī Arēnā Rīga, ir atcelts. Biļešu īpašniekus aicina iesniegt pieteikumus par naudas atmaksu.

“Creative Artists Agency, LLC” oficiālajā paziņojumā biļešu izplatītājiem norādīts, ka sakarā ar organizatora “Art BG - Menagement Eood” un mākslinieka pārstāvniecību “Creative Artists Agency, LLC” savstarpēji noslēgtā līguma nosacījumu neievērošanu, mākslinieka pārstāvji ir spiesti

atcelt plānotos pasākumus Arēnā Zagreb, Zagreba, Horvātija – 2019. gada 1. decembrī; Minskas arēnā, Minska, Baltkrievija – 2019. gada 3. decembrī un Arēnā Rīga, Rīga, Latvija – 2019. gada 5. decembrī.

PTAC informē, ka šobrīd biļešu īpašniekiem, atkarībā no tā, kur  iegādātas biļetes, ir tiesības iesniegt pieteikumus pasākuma organizatoram “Art BG – Menagement Eood” un/vai SIA “Biļešu serviss” par biļetēm samaksātās naudas atmaksu.

Vienlaikus biļešu īpašnieki kā cietušie tiek aicināti individuāli vērsties Valsts policijā.

Pēc papildu informācijas saņemšanas PTAC to publicēs arī savā mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti