Bijušais ministrs Pavļuts tenora Antoņenko solokoncertā atgriezīsies uz skatuves kā pianists

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Bijušais ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts pēc 16 gadu pārtraukuma atgriezīsies uz profesionālās mūzikas skatuves, piedaloties pasaules savu iekarojušā tenora Aleksandra Antoņenko solokoncertā kā pianists.

Pavļuts sociālajā tīklā "Facebook" raksta, ka pēc pusotra mēneša atgriezīsies uz profesionālās mūzikas skatuves savā kādreiz tik iemīļotajā koncertmeistara lomā. Viņš min, ka uzstāsies kopā ar "brīnišķīgo un pasaulslaveno Antoņenko, kādreizējo Mediņskolas cīņubiedru un skatuves partneri".

Antoņenko solokoncerts notiks Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē 14.jūlijā plkst.18. Mākslinieku izpildījumā tiks atskaņota Riharda Štrausa dziesmu izlase.

Antoņenko jau kopš 2004.gada kļuvis par starptautiski atzītāko Latvijas tenoru, kurš ar panākumiem debitējis Diseldorfas, Berlīnes un Grācas operās, Drēzdenes "Semperoper", Oslo un Stokholmas Karaliskajā operā, Ženēvas, Parīzes, Romas un Minhenes opernamos, Vīnes valsts operā, Londonas Koventgārdenā un arī Ņujorkas Metropolitēna teātrī, kur šā gada septembrī Antoņenko dziedās Otello sezonas atklāšanas jaunajā uzvedumā.

Dziedātājs saņēmis "Lielo mūzikas balvu", prestižo Jusi Bjerlinga vārdā nosaukto zviedru apbalvojumu, par ko balsojuši Zviedrijas Karaliskās operas mākslinieki, savukārt 2014.gadā šīm un citām balvām klāt piepulcējusies Latvijas Kultūras ministrijas veidotā Izcilības balva, kas tiek pasniegta par izciliem starptautiska mēroga sasniegumiem kultūrā.

Kā liecina "Biļešu paradīzes" informācija, biļetes uz gaidāmo koncertu par 10 un 20 eiro jau ir izpirktas, bet tirdzniecībā vēl ir pieejamas biļetes, kuru cena ir no 30 līdz 50 eiro.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti