Bauskas Kantrī festivāls izziņo jauno mūziķu konkursu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Bauskas Kantrī festivāls šogad svin savu pilngadību, tāpēc kā viens no festivāla jauninājumiem ir draugiem.lv skatuve, uz kuras organizatori dos iespēju uzstāties jaunajiem kantrī māksliniekiem.

No 7. aprīļa visi interesenti var iesniegt savu grupas pieteikumu Bauskas Kantrī festivāla lapā portālā draugiem.lv. Trīs grupas, kurām tiks dota iespēja uzstāties festivālā, kļūs zināmas 6.jūnijā.

Pirmais Bauskas Kantrī mūzikas festivāls notika 1999. gadā Bauskas Pilskalna estrādē. Septiņpadsmit gadu laikā Kantrī festivālā piedalījušās 26 Latvijas un 32 ārvalstu grupas no ASV, Kanādas, Lielbritānijas, Zviedrijas, Vācijas, Polijas, Slovākijas, Beļģijas, Norvēģijas, Nīderlandes, Luksemburgas, Dānijas , Krievijas, Igaunijas un Lietuvas. Festivālā ir uzstājušies tādas kantrī mūzikas zvaigznes kā "The Bellamy Brothers" un "Asleep At The Wheels".

18.Bauskas Kantrī festivāls norisināsies 8. un 9.jūlijā. Pirmie uz Pilskalna estrādes lielās skatuves 8. jūlijā plkst. 18.15 kāps grupas "Flame & Rolltones" mūziķi, pēc tam uzstāsies "Tequila", Jonis (Lietuva), Aivars Birzmalis, Wayne Law (Austrālija) un "Dakota"

9. jūlijā no plkst. 12 līdz 15 koncerts notiks uz "Rimi" laukuma skatuves Bauskā. Uzstāsies Nijoles Berezinas vokālā studija "Aprīļa pilieni", Jānis Osis, "Tālbraucēji", draugiem.lv jauno kantrī talantu konkursa dalībnieki u.c. No plkst. 16 koncerts pārcelsies atpakaļ uz Pilskalna estrādes lielo skatuvi, kur muzicēs "Apvedceļš", Aldis Rullis, "Klaidonis", "Jauna diena", Mārtiņš Jātnieks, Kaidi & Barn Brothers (Igaunija), "Sestā Jūdze" un "Dutch Eagles" (Nīderlande).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti