Baltkrievu duets «Supper Besse» izdod albumu «Un Rêve»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Baltkrievu duets “Super Besse” 13. martā izdod trešo studijas albumu “Un Rêve”, kas iezīmē jaunu virzienu grupas darbībā, medijus informē mūzikas izdevniecības “I Love You Records” pārstāve Dace Volfa.

“Super Besse” trešā albuma dziesmu pirmizrāde notika 26. februārī Klermonferānā, Francijā. Albuma prezentācijas koncertu 20. martā Rīgā nācies pārcelt valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas dēļ, bet jauns koncerta datums tikšot izziņots drīzumā un iegādātās biļetes būšot derīgas.

Jaunajā albumā “Super Besse” radījuši no iepriekšējiem ierakstiem atšķirīgu skanējumu, sapludinot zemas frekvences tehno bītus, basa līniju, “nervozu” ģitāru un attālinātu vokālu.

Dziesmu teksti ir krievu valodā, un tie skar eksistenciālas tēmas – “pašidentifikāciju un pārdomas par pastāvēšanu mūsu mazajā pasaulē,” norāda mūziķu pārstāvji.

Duets “Super Besse” dibināts pirms sešiem gadiem Baltkrievijā kā post punk/coldwave apvienība un ir koncertējusi Eiropā, Krievijā un Ķīnā. Viņu dziesma “Holod” ir iekļauta filmā “Hotel Mumbai”, kas uz lielajiem ekrāniem iznāca 2019.gadā.

Albums “Un Rêve” ir ieskaņots Berlīnē un Minskā. Tāpat kā iepriekšējos “Super Besse” studijas ierakstus 63610* (2015) and La Nuit* (2017) to izdod Latvijas apgāds “I Love You Records”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti