Baltijas neatkarīgās mūzikas mēnesis Spīķeros - lsm.lv tiešraidē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Trešdien, 1.jūnijā, Spīķeru kvartālā tiks atklāta vasaras brīvdabas koncertu sezona, kā pirmo apmeklētājiem piedāvājot indie grupas no Lietuvas „Condor Avenue” koncertu, kas reizē ieskandinās arī „Baltijas neatkarīgās mūzikas mēnesi Spīķeros”. Šo un turpmākos koncertus tiešraidē varēs skatīties lsm.lv.

„Condor Avenue” sastāvā muzicē četri puiši no Lietuvas, Viļņas. Grupa dibināta 2013.gadā, taču par nozīmīgu pagrieziena punktu grupas muzikālajā darbībā uzskatāms 2015.gads, kurā grupa izdeva savu debijas albumu „The Crown”, piedalījās dažādos vasaras festivālos gan Lietuvā, gan pārējās Baltijas valstīs, guva mūzikas kritiķu un radiostaciju ievērību, kā arī ieguva savus pirmos uzticamos fanus.

Jūnija trešdienās Spīķeros norisināsies koncertu sērija „Baltijas neatkarīgās mūzikas mēnesis Spīķeros”, piedāvājot rīdziniekiem un pilsētas viesiem apmeklēt Latvijas, Lietuvas un Igaunijas indie mūzikas grupu koncertus.

Indie mūzika iemieso neatkarību, brīvību un neierobežotu jaunradi, ļaujoties radošo domu un fantāzijas lidojumam, un tieši šādas sajūtas apmeklētājiem brīvdabas koncertos mēģinās nodot arī „Baltijas neatkarīgās mūzikas mēneša Spīķeros” dalībnieki – 1.jūnijā „Condor Avenue” (Lietuva), 8.jūnijā „The Boondocks” (Igaunija) un 15.jūnijā pašmāju „The Citizens LV”.

Paralēli brīvdabas koncertam, 1.jūnijā, plkst.18, Spīķeros norisināsies arī īsteni sievišķīgais izaicinājuma #30dienassvārkos atklāšanas pasākums, kurā notiks mainīšanās ar svārkiem un kleitām. Jau otro gadu pēc kārtas jūniju Latvijā var dēvēt par sievišķības mēnesi. Arī šogad vasara tiek sākta ar izaicinājumu dāmām 30 dienas pēc kārtas tērpties tikai svārkos un kleitās, tādējādi vairojot smaidus, prieku un apzināšanos par savu sievišķo būtību.

Koncerti norisināsies Spīķeru kvartālā, Maskavas ielā 10. Ieeja no plkst.19. Koncertu sākums ap plkst.19.30. Ieeja pasākumos bez maksas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti