Baltijas bundzinieku samits pulcēs 300 bundzinieku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

9. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā - "Ghetto Games" parkā notiks lielākais Baltijas valstu bundzinieku pasākums - Baltijas bundzinieku samits. Tas vienkopus pulcēs ap 300 bundzinieku, kuri pārsteigs klātesošos ar sinhroni izpildītiem skaņdarbiem, informē bundzinieks un pasākuma galvenais organizators  Andžejs Grauds.

Kā viens no spilgtākajiem ielu kutūras notikumiem Grīziņkalnā ir Baltijas bundzinieku samits. Tas šogad plāno pulcēt vairāk nekā 300 bundzinieku, kas samita laikā sinhroni izpildīs vairākus ritmus un dziesmas. Tas būs īsts muzikāls baudījums ne vien pašiem bundziniekiem, bet arī apmeklētājiem, tādēļ ikviens interesents neatkarīgi no vecuma grupas un interesēm tiek aicināts bezmaksas  9. jūlijā apmeklēt Baltijas bundzinieku saietu. Savukārt par pasākuma dalībnieku tiek aicināts piedalīties ikviens bungotājs, kam ir pieejamas savs bungu komplekts un paklājiņš.

Reģistrācija notiek interneta vietnē: www.drumsummit.lv .

Andžejs Grauds atzīst, ka "Baltijas bundzinieku samits ir kā sniega pika, kura tikko sākusi velties no kalna un pavisam drīz pārvērtīsies lavīnā". No šķietami utopiskas idejas Baltijas bundzinieku samits ir kļuvis par lielāko bundzinieku pasākumu Ziemeļeiropā. Šis pasākums ir atvērts ikvienam, kurš, kaut pat nedaudz ir saistīts ar bungām un ritmu.” 

Dalību samitā plāno Edgars Viļums, Kaspars Grigalis, Mārtiņš Opmanis, Vilnis Krieviņš, Tālis Gžibovskis, Pēteris Lunde, Mikus Rullis u.c. Ārpus kopējā un iespaidīgā samita dalībnieku bungu priekšnesuma Baltijas bundzinieku samitā būs pieejamas Latvijā un Baltijā zināmu bundzinieku meistarklases, dažādi priekšnesumi, bundzinieku krāmu tirgus un dažādi konkursi, tostarp arī Bundzinieku rings.

Sīkāku informāciju par pasākumu var atrast oficiālajā mājaslapā, kā arī sociālos medijos - facebook.com un Instagram - @drumsummit.     

Ieskats Baltijas bundzinieku samitā 2016. gada video formātā

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti