NABA Top

Top25/10LV jaunumi: Inokentijs Mārpls, Pink Fluids, Constant Smiles, Sufjan Stevens u.c.

NABA Top

Normālās mūzikas gada Top 100 un prognožu spēle Radio NABA gadumijas programmā

Top 25/10 LV jaunumi: Grēcīgie Partizāni, Zōna, Jānis Irbe, Vacaca u.c.

Balāde par šķirošanu un citi jaunumi «Radio Naba» mūzikas topā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Pašmāju mūzikas jaunumos debitē "Grēcīgie partizāni" ar singlu "Ķēms", grūti nosakāma roka apakšžanra apvienība "Zōna" ar dziesmu "Karuselis" un svaigu elpu latviešu pagrīdes elektroniskajā mūzikā iedveš "Vacaca" ar "Varavixne". Dziesminieks Jānis Irbe piedāvā noklausīties "Kad tukši vārdi (1. daļa)", "Very Cool People" muzikāli ironizē par Latvijas turbulento jauno laiku pagātni dziesmā "Rapid Dough – Peļmjaški", jestrais šlāgera duo "Čipsis un Dullais" aicina aizdomāties par attiecībām un ilgtspējību balādē "Šķirošanās laiks", noslēpumainā jelgavnieku apvienība "Negatīvs" publicē debijas singlu "Tukšums", bet sev vietu uz elektroniskās mūzikas skatuves piesaka jaunā producente "Vultura" ar dziesmu "Call 111-444". 

Ārzemju topa jaunumos jaunumi no "Detects", "Deap Vally", "Lone", "Kælan Mikla", Molly Nillson un "The Chisel". "Beirut" gatavojas izdot iepriekš neizdotu mūziku, sākot ar "Fisher Island Sound", "Boy Harsher" iepazīstina ar plānoto šausmu žanra īsfilmas skaņu celiņu, izdodot "Tower". "Health" un "Poppy" publicē kopdarbu "Dead Flowers", bet "Melts" pārtrauc klusumu ar "Maelstrom". Džeks Vaits atgriežas pie agrīnā skanējuma ar "Taking Me Back (Gently)", bet Ņujorkas "S.C.A.B." izkāpuši mājsēdes otrā krastā ar singlu "Stolen Jag Off Morgan Ave". Londonā dzīvojošā austrāliešu producente "HAAi" piedāvā intensīvo "Keep On Believing", postpanka blice "Shame" izdod pirmo dzīvo ierakstu "This Side of the Sun", "The Forms" turpina priecēt pēc desmit gadu pārtraukuma – šoreiz ar maģisko singlu "All Souls Day".

"Grēcīgie Partizāni" – "Ķēms"

Septembra beigās Vērmanes dārza estrādi atdzīvināja jaunās folkpanka/bluegrass apvienības "Gēcīgie partizāni" prezentācijas koncerts albumam "Noziegums un gods". Apvienības līderis, kurš pazīstams kā Pūķis, jau labu laiku aktīvi darbojas andergraunda scēnā. Šoreiz Pūķis ap sevi sapulcinājis arī citus jaunos talantus, lai radītu tiešām jaudīgu DIY (do-it-yourself) folkpanka ierakstu – no bandžo un kontrabasa līdz veļas dēlim un pašu rokām darinātiem dziesmu vārdu bukletiem. "Radio Naba" topā apvienība piedāvā noklausīties, kā, skarbām situācijām un apstākļiem notrulinot cilvēcību, pāri paliek tikai "Ķēms".

"Zōna" – "Karuselis"

Grupa "Zōna" kopš 2017. gada pavasara spēlē mūziku, ko paši grupas pārstāvji raksturo kā  "grūti nosakāma apakšžanra roku, kas sevī iekļauj panroka, grandža, psihodeliskā roka un hardroka elementus". Daniels Hazens (vokāli, ritma ģitāra), Agris Diure (solo ģitāra), Artis Tabors (basģitāra), Julija Lukaševiča (akordeons) un Dāgs Smilškalns (bungas) pagrīdes mūzikas ainā pēdējo gadu laikā bijuši dzirdami kopā ar tādām jaunajām apvienībām kā "Nikotīņi", "Baltais ciemiņš", "Pauls Raimonds", "Tavas māsas nāsis". Šī gada sākumā "Zōna" izdeva savu debijas EP "Kroplis", bet oktobra sākuma sagaidījām debijas studijas plati "Lomas un robežas", kurā iekļauta arī kompozīcija "Karuselis".

"Vacaca" – "Varavixne"

"Vacaca ir vieta, kur tu vienmēr smaržo un nekad nebeidzas visas enerģijas," savu mūziku piesaka Valters. Turpinot ar tiešu citātu no iesūtītā komentāra, kam pievienots "Radio Naba" topā esošais singls, "Vacaca" ir "latvieshu eksistenciaalais prieks noise un pop, un breakcore, un witchhouse, skanjassienas megasisteemaa".  Eklektiskā "Varavixne" ir viens no skaņdarbiem dubultsinglā "Pasaw-lite ✜ Vara-vixne", kas seko vasarā izdotajam īsalbumam "Kaku Dace". Lai gan kāda vārda māsa varētu man nepiekrist, neņemu ļaunā īsalbuma nosaukuma izvēli, jo "Vacaca" darbi pārliecinoši remdē alkas pēc kaut kā svaiga latviešu pagrīdes elektroniskajā mūzikā.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Jānis Irbe – "Kad tukši vārdi (1. daļa)"

Oktobra izskaņā trīs dziesmu garu īsalbumu izdeva vietējais mūziķis – dziesminieks Jānis Irbe. "Kad tukši vārdi" ietver gan titulsinglu, gan vēl divus skaņdarbus: "Kad tukši vārdi (2. daļa)" un "Sienas". Par "Radio Naba" topā nonākušo dziesmu preses relīzē atklāts, ka tās "demo versiju reiz Jānim atsūtīja paziņa Andris Rozenbergs (patreiz darbojas grupā "Sapņu fragmenti"), kas sarakstīja dziesmas pirmo versiju – pavadījumu. Ar Andri reiz kopā Jānis šo dziesmu spēlēja grupā "Nakts lidojuma režīms". Kad grupa pārtrauca darbību, dziesma labu laiku nostāvēja neaiztikta. Šķirstot ideju pierakstus, Jānis uzdūrās šim skaņdarbam. Patiesībā viņam jau no paša sākuma bija sajūta, ka šo dziesmu vajag pabeigt un ierakstīt. Jānis uztaisīja jaunu aranžējumu, pilnveidoja tekstu līdz nonāca pie gala rezultāta tikai salīdzinoši nesen. Dziesmas mūzikas autori ir Andris Rozenbergs un Jānis Irbe. Šoreiz Jānis akcentē, lai šīs dziesmas vēstījumu katrs uztver kā vēlas un iztēlojas. Bet, ja tomēr jāpaskaidro, tad dziesma ir par pašiem mazākajiem – bērniem, kuri cieš no lēmumiem, politiskiem u.c. (dziesmas mērķis pievērst sabiedrības uzmanību šai problēmai)".

"Very Cool People" – "Rapid Dough – Peļmjaški"

8. oktobrī ar skaļām svinībām VEF Kultūras pilī apvienība "Very Cool People" pasaulē palaida savu jaunāko albumu "50 Years of Influence + 30 Years of Cool Equals 13 Years of Music Hooliganism". Par savu jauno plati paši džezfanka grupas dalībnieki komentē, ka tajā "džezs savijas ar klasisko mūziku, Balkānu mūzika ar metālu, "surf" mūzika ar fanku un soulu, bet kormūzika ar klezmeru un citu Latvijā dzīvojošu tautu muzikālo mantojumu". Tik bagātīgam ierakstam nepieciešams arī bagātīgs sastāvs: ģitārists un vadītājs Elvijs Grafcovs, basģitārists Jānis Olekšs, tromboniste Laura Rozenberga, gan saksofonisti Māris Jēkabsons un Kristaps Lubovs, gan bundzinieks Andris Buiķis, trompetists Oskars Ozoliņš un grupas taustiņinstrumentālists Māris Vitkus, kuram šī ir publiskā debija komponēšanā. Jaunajā albumā grupas mūzika ir sasniegusi "huligānisko atzīmi jeb pozitīvu muzikālo ironiju par Latvijas turbulento jaunāko laiku pagātni" un klausītajiem piedāvā to sadzirdēt (un arī saskatīt) kompozīcijā "Rapid Dough – Peļmjaški".

"Čipsis un Dullais" – "Šķirošanās laiks"

Jaunā viļņa šlāgera grupa "Čipsis un Dullais" izdevuši smeldzīgu balādi "Šķirošanās laiks", kas aicina pievērst uzmanību vides ilgtspējai un derīgo atkritumu pārstrādei. "Balāde "Šķirošanās laiks" liek aizdomāties par to, cik videi draudzīgi ikdienā esam savos paradumos. Patiesībā to var salīdzināt arī ar cilvēku attiecībām. Lai arī vārds "šķiršanās" visbiežāk asociējas ar negatīvo un kaut kā zaudējumu, ne vienmēr tas tā arī ir. Šķirties, gluži tāpat kā šķirot, ir jāprot. Šķiroties mēs atvēlam laiku un telpu kam jaunam, dodam sev iespēju gūt jaunus iespaidus. Tas pats ar šķirošanu – pārdomāta šķirošana ved pretī ilgtspējai un jaunradītām lietām," pārdomās dalās Čipsis.

"Vienkāršiem vārdiem sakot, dziesma ir stāsts par draudzību, kas uz brīdi pārtrūkst. Tomēr, kā zināms, īsta draudzība un mīlestība ir uz mūžu – arī jaunā veidolā, arī jaunos stāstos. Lai arī kādi būtu mūsu ikdienas paradumi, mēs allaž varam atgriezties pie būtiskā. Un vides ilgtspēja šobrīd ir ļoti aktuāla tēma, tāpēc arī savu vēstījumu nolēmām ietērpt tieši dziesmas vārdos," turpina Dullais.

Kopā ar dziesmu izdotais videoklips tapis sadarbībā ar Latvijas Zaļo punktu, bet tajā galvenās lomas spēlē stikla pudele un metāla bundža, kuru attiecības piedzīvo šķiršanos un šķirošanos.

"Negatīvs" – "Tukšums"

Kā paši sevi raksturo grupas pārstāvji – bijušo Jelgavas indī "smagsvaru" – radītais projekts "Negatīvs" savas identitātes slēpšanu noteikuši kā apvienības uzstādījumu. Šī mistērija kopā ar vokāliem efektiem bagāto debijas singlu "Negatīvs" pamudinājusi dažādu teoriju un baumu veidošanos. Par jelgavnieku izdoto singlu papildus atklāts vien tas, ka dziesmu producējis Kristiāns P., bet vārdu autors ir grupas "Aurora" dibinātājs un vokālists Ritvars Dižkačs.

"Vultura" – "Call 111-444"

Annija Tīna Kukuka jeb "Vultura" sevi piesaka kā ambiciozu pašmāju mūziķi, kura jau sen devusies muzikālos piedzīvojumos, taču tikai pirms aptuveni gada izlēmusi šo to publicēt mūzikas straumēšanas platformās, sākot ar singlu "Dissentient", bet nesen izdots trešais singls "Call 111-444". Annija gan pati producē, gan sadarbojas ar citiem producentiem, radot mūziku. Jaunajai mūziķei patīk spēlēties ar mūzikas žanriem, taču pati atzīst, ka viņas daiļradē dominē darkwave, synth wave, vaporwave, DnB un nedaudz arī popīgi "piesitieni". Lai gan šobrīd studē Rīgas Stradiņa universitātē, Annijas dzīvē mūzika ņem virsroku, tādēļ paralēli studijām notiek arī aktīva darbība pie "Vultura" debijas albuma.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Detects" – "The Other Night"

Postpanka projekts "Detects" no ASV Misisipi štata 12. novembrī izdevis debijas albumu "Conditions", kas līdz šim prezentēts ar trīs dubultsingliem. "Detects" skanējums apvieno astoņdesmito gadu postpanku un šūgeizu – no drūmās noskaņas līdz atbalsotajiem sintezatoriem un citiem pazīstamajiem žanru elementiem. Tas labi dzirdams arī singlā "The Other Night", kura skanējums papildināts ar estētiski piederīgu video rullīti.

"Deap Vally" – "Magic Medicine"

Linzija Troja (Lindsey Troy) un Džūlija Edvardsa (Julie Edwards), kuras uz skatuves zināmas kā Losandželosas garāžroka apvienība "Deap Vally", 19. novembrī klausītajiem nodevušas savu trešo albumu "Marriage". Dueta iepriekšējā studijas plate "Femejism" izdota 2016. gadā, bet 2020. gadā izdots "Deap lips", kas tapis kā kopīgs projekts ar "The Flaming Lips". Kā pirmais ieskats gaidāmajā albumā "Magic Medicine" atgādina par labāko no "Deap Valley" – distorsijas pilna, trakojoša ģitāra, satricinošas bungas un ekspresīvi vokāli. Pašas autores par singlu atklāj, ka pie tā strādājušas jau 5 gadus un, lai gan sākotnējais konteksts bijis par reibinošo sajūtu ķeršanu visdažādākajos veidos (fiziski, dabiski vai sintētiski), pandēmijas laikā tas ieguvis jaunu nozīmi.

"Lone" – "Inlove2"

Londonas producents Mets Katlers (Matt Cutler), kurš zināms ar pseidonīmu "Lone", oktobra izskaņā pēc piecu gadu pauzes izdevis savu jaunāko studijas albumu "Always Inside Your Head". Pirms paša albuma klausītājiem piedāvāti vairāki singli: "Hidden By Horizons", "Mouth Of God", "Realise" un arī "Inlove2". Pēdējais singls tapis kā ļoti interesants eksperiments, jo Mets esot "mēģinājis iztēloties, kā varētu skanēt Baleāru/acid house kompozīcija, ko producējis Kevins Šīlds (Kevin Shieds)".

"Kælan Mikla" feat. "Alcest" – "Hvítir Sandar"

Islandiešu sintpanka trio "Kælan Mikla" oktobra vidū izdeva ceturto studijas albumu "Undir Köldum Norðurljósum", kura dziesmu sarakstā atrodams arī singls "Hvítir Sandar" (latv. baltās smiltis), kas tapis kopā ar franču melnā metāla/šūgeiza apvienību "Alcest". Lai gan spokaini valdzinoša jau ar pirmajām skaņām, dziesmas īstā maģija vairāk atklājas tās otrajā daļā, ievelkot savā skaņu pasaulē ar klātesošo nemieru, stindzinošajiem fona kliedzieniem, teatrālo plašumu, gaudojošo ģitāru un mistiskajiem sintezatoriem. "Hvítir Sandar" stāsta par cilvēkos iekšā mītošajām vainām, dēmoniem un sevis pieņemšanu. "Pat tad, ja tevī iekšā ir kas tumšs, tas tevi padara par tevi pašu, un tev nav jāmainās citu dēļ," singlu komentē grupa.

Molly Nilsson – "Absolute Power"

"Es domāju, ka šis ir labs laiks, lai pamainītu paradumus. Ir labs laiks atmest smēķēšanu, pārstāt izturēties slikti pret sevi un apkārtējiem," gada sākumā atzina zviedru mūziķe Mollija Nilsone. Šos vārdus sintpopa māksliniece izteica vēl pirms "Absolute Power" izdošanas, kas ir pirmais singls no janvārī gaidāmā albuma "Extreme". Šīs būs jau desmitais studijas ieraksts Mollijas daiļradē pēc trīs gadu pauzes. Uzkurinošas ģitāras un bravūrīgu bungu piepildītā dziesma, ko balansē Mollijas sapņainie vokāli, sadūšo "gatavoties gadsimta kaujai".

"The Chisel" – "Retaliation"

Britu panki "The Chisel" savu darbību uzsāka tikai pērn, bet tomēr (ar saviem līdz šim izdotajiem trīs īsalbumiem) ap sevi jau paguvuši sapulcēt pietiekami lielu interesentu skaitu, kas ar nepacietību gaidīja apvienības debijas plati "Retaliation", kas pie klausītājiem nonāca 26. novembrī. Grupas dalībnieki pazīstami no tādām apvienībām kā "Cubby and The Gang", "Violent Reaction" un "Arms Race". Papildus tam, singlā "Retaliation" piedalās arī "Fucked Up" buņģieris Džona Falko (Jonah Falco), kas producējis apvienības iepriekš izdotos EP. 

"Beirut" – "Fisher Island Sound"

14 gadu vecumā Zaks Kondons (Zach Condon) aizsāka savu muzikālo darbību, kas vairāku gadu laikā aizaugusi līdz labi zināmajam alternatīvās elektronikas projektam "Beirut". Zaka atskats uz šo muzikālo ceļojumu pie klausītajiem nonāks nākošā gada 28. janvārī ar dubultalbumu "Artifacts". Plate ietvers iepriekš neizdotu mūziku, kā arī remiksētu un atkārtoti masterētu materiālu. Kopā ar ziņām par gaidāmo albumu izdots arī singls "Fisher Island Sound", kas sarakstīts, "kad palikām grupas biedra Bena Lanza (Ben Lanz) vecajā ģimenes lauku mājā, Konetikutas štatā, Fišerailendas šauruma piekrastē. [..]  Es tajos gados ar grūtībām centos pielikt vokālus dziesmām, bet galu galā daudz atmetu no tās ēras mūzikas, kas iekļauta [gaidāmajā] kolekcijā, baiļu, stresa un sevis apšaubīšanas dēļ".

"Boy Harsher" – "Tower"

Postpanka apvienība "Boy Harsher" izdevusi ziņas par 2022. gada 21. janvārī gaidāmo albumu "The Runner", kas šoreiz nebūs parasts albums. Blices piektais studijas ieraksts būs 8 kompozīcijas garš skaņu celiņš šausmu žanra īsfilmai, ko sarakstījis, producējis un režisējis pats duets. Noteikti tieši šī iemesla dēļ "Tower" (un visticamāk arī tam sekojošie singli) izskan īpaši tumši un spokaini. "Dziesma sarakstīta vairākus gadus atpakaļ un, lai gan tā šajos gados ir attīstījusies, tās sākotnējais nolūks saglabājies nemainīgs. Sajūta, ka esi ielenkts, smacēts, iesprostots attiecībās, kas kādā brīdī manifestējas nepārdomātā uzbrukumā. Tas, ko tu mīli visvairāk, var tevi padarīt par briesmoni. Un par to arī ir šī dziesma," komentē apvienības soliste.

"Health" & "Poppy" – "Dead Flowers"

Līdzīgi kā pērn izdotais "DISCO4 :: Part I", šķiet, ka arī drīzākā nākotnē gaidāmo "Health" studijas ierakstu "DISCO4 :: Part II" pavadīs garš izpildītāju un līdzautoru saraksts. 2020. gadā kopā ar amerikāņu elektronisko trokšņu grupu darbus kopā radīja tādi mākslinieki kā "Soccer Mommy", "JPEGMAFIA", "Xiu Xiu", "100 gecs" un citi. Pirmās ziņas par plānoto albumu parādījās līdz ar pirmo oficiālo singlu "Isn't Everyone", kas radīts kopā ar leģendāro apvienību "Nine Inch Nails" un arī pabija "Radio Naba" topā. Šobrīd iznācis arī otrs singls no "DISCO4 :: Part II" ar nosaukumu "Dead Flowers", kas tapis kopā ar pretēja kalibra mākslinieci. 26 gadus jaunā "Poppy"  jeb Morija Roza Pereira (Moriah Rose Pereira) savu pirmo atpazīstamību ieguva ar performatīviem, satīriskiem video "Youtube" platformā 2014. gadā, bet jau 2015. gadā izdeva savu pirmo EP. Lai gan viņa debitēja kā art-pop māksliniece, "Poppy" pēdējo pāris gadu muzikālā darbība virzīta nu-metal, metāla, industriālā roka un citu alternatīvo žanru kategorijās.

"Melts" – "Maelstrom"

Īru kvintets "Melts" publicējuši jaunu singlu "Maelstrom", ko producējis apvienības "Girl Band" dalībnieks Daniels Fokss (Daniel Fox). Lai gan apvienība izdevusi lieliskus ierakstus un aktīvi tūrējusi pirms pandēmijas, puišu aktivitāte uz brīdi bija pieklususi. Apvienība komentē, ka dziesma "Maelstrom" vēsta par "vētru, kas noslauka pilsētu vai pasauli vienas dienas laikā un neatgriežami izmaina lietu kārtību". Dziesma sarakstīta no tāda cilvēka skatupunkta, kurš ir "ierauts lietu straumē, kas ir ārpus radītā un saprotamā [..]".

Jack White – "Taking Me Back (Gently)"

Blūzroka mūziķis Džeks Vaits, kurš daudziem labāk pazīstams kā roka dueta "The White Stripes" dalībnieks, izdevis pirmo solo materiālu četru gadu laikā. "Taking Me Back" un "Taking Me Back (Gently)" dubultsingls izklausās pēc Vaita atgriešanās pie karjeras sākuma skanējuma. Dziesmās visas instrumentu un vokālās partijas ierakstījis Džeks Vaits viens pats "Third Man Studios" ierakstu studijā Našvilā. "Taking Me Back" iekļauta gaidāmās videospēles "Call of Duty: Vanguard" skaņu celiņā un iekļauta spēles tīzera video klipā. Tikmēr "Radio Naba" topā iekļautā dubultsingla versija ir mierīgāka (kā jau norāda nosaukums) un ļauj Vaitam izpausties arī folka un bluegrass žanru ietvaros.

"S.C.A.B." – "Stolen Jag Off Morgan Ave"

Ņujorkas postpanka apvienības "S.C.A.B." svaigākā singla videoklipa prologs pusminūtes laikā atklāj notikumus, kas iedvesmojuši dziesmu vai vismaz tās nosaukumu. Pērn izdotajam debijas albumam "Beauty & Balance" sekoja mājsēde un līdz ar to arī masveida turneju atcelšanu periods. Šajā laikā vairāki mūziķi atdevās savas skaņas izplešanai un uzlabošanai, kas arī vainagojies ar rezultātiem. Singls "Stolen Jag Off Morgan Ave" ir vēl viens pagrieziena punkts grupas mūzikā.

"HAAi" – "Keep On Believing"

"Keep On Believing" ir otrs šogad pubilcētais singls no elektroniskās, tehno mūzikas producentes "HAAi" jeb Tenīlas Trosselas (Teneil Throssell). Sidnejā augusī mūziķe šobrīd dzīvo Londonā un savu solo projektu "HAAi" aizsāka pirms pāris gadiem pēc tam, kad pajuka viņas šūgeiza grupa "Dark Bells". Tenīlas ārpasaulīgajā singlā "Keep On Believing" raibas tekstūras mijas ar intensīviem basiem un vēl košāku vizuālo pavadījumu.

"Shame" – "This Side of the Sun"

Londonas postpanka apvienība "Shame" šī gada sākumā izdeva savu otro studijas albumu "Drunk Tank Pink", kas lieliski izturēja klausītāju un mūzikas apskatnieku kritiku. Likumsakarīgi grupa šo gadu lielākoties pavadījusi uz dažādām Lielbritānijas un Eiropas skatuvēm un tūlīt jau dosies ASV turnejā, bet pirms tam puiši papildinājusi savu "neklātienē" jeb straumēšanas servisos pieejamo dziesmu sarakstu. "This Side of the Sun" ir ne tikai pirmā jaunā dziesma kopš albuma izlaišanas, bet arī apvienības pirmais dzīvais ieraksts. "Mēs negribējām, lai tā izklausās par daudz nostrādāta. Tas ir vistīrākais grāvējs, kas jāklausās ar piña colada kreisajā rokā," par dziesmu komentē grupa.

"The Forms" – "All Souls Day"

Debijas albums "Icarus" 2003. gadā, pašnosauktais studijas albums "The Forms" 2007. gadā, īsalbums "Derealization" 2007. gadā, bet pēc tam – desmit gadu pauze. Aleksa Tvīna (Alex Tween) un Meta Valša (Matt Welsh) radošā kopdarbība atsākās šogad ar singliem "Head Underwater", "Southern Ocean" un tagad arī abu iepriekšējo dziesmu noskaņām pretējais "All Souls Day". Maģiskā un mistiskā singla mugurkauls būvēts uz basa tērauda bungām (bass steel pan), kam virsū slāņotas modificētas klavieres (tack piano), "Rhodes" klavieres un "Hammond" ērģeles, bet vokāli ierakstīti Rokavejas baznīcā.

"Beach House" – "Superstar"

Drīmpopa apvienība "Beach House" izziņojuši savu astoto studijas albumu "Once Twice Melody", kas tiks izdots nestandarta veidā. "Once Twice Melody" pie klausītajiem sākotnēji nonāks ar četrām dažādām, četru dziesmu garām "nodaļām", bet viss albums būs pieejams 18. februārī. No 7. decembra straumēšanas vietnēs pieejamas jau pirmās divas nodaļas jeb pirmās astoņas dziesmas. Trešā nodaļa tiks izdota 19. janvārī. Viena no pirmajām četrām izdotajām dziesmām ir sapņainā "Superstar".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti